Artikelen in de categorie

Leiderschap

bescheidenheid

Een van deze paradoxen is de vraag hoe we in onze grootsheid kunnen stappen en tegelijkertijd bescheiden kunnen blijven. In deze blog zullen we deze paradox verkennen en ontdekken hoe we een gezonde balans kunnen vinden tussen zelfvertrouwen en nederigheid.

persoonlijke groei

In onze zoektocht naar persoonlijke groei en bevrijding van verslavend gedrag, komen we vaak op een punt waarop niets meer lijkt te werken. Op dit cruciale kruispunt in ons leven, is er een ander pad dat we kunnen bewandelen - een pad van het ervaren en voelen van de pijn en emoties die ten grondslag liggen aan onze verslaving.

persoonlijke coaching

Als je op zoek bent naar een life coach om je te begeleiden op je reis van persoonlijke groei, dan ben je vast benieuwd naar wat een goede life coach onderscheidt van de rest. Het kiezen van de juiste coach kan een transformerende ervaring zijn, maar het is belangrijk om te weten waar je op moet letten.

e-book persoonlijk leiderschap

Ontdek in dit e-book de essentiële persoonlijke leiderschapstips van Igua Yu, ontworpen om je potentieel naar nieuwe hoogten te tillen.

next step

Hoewel onze conditioneringen vaak onbewust zijn, kunnen deze een aanzienlijke impact hebben op onze persoonlijke groei en ontwikkeling.

vrijheid

Je hebt een diep verlangen je meer vrij te voelen. Maar wat moet je doen om daar te komen?

INZICHTEN OM DIEPER JOUW PURPOSE TE VOELEN

Ontdek de kracht van purpose en vind betekenis in jouw leven met deze inspirerende inzichten op het gebied van persoonlijke groei.

Hij had een flinke klus te klaren als leidinggevende. Igua moest zichzelf als leider echt bewijzen. Aansluiten en bouwen aan zijn plek was het werk wat hij aanging.

ondernemend de podcast

In deze podcast vertelt hij over de grote uitdagingen die hij heeft meegemaakt en de wijze lessen die hij daaruit heeft geleerd. Hij legt je uit hoe je jezelf kunt ontwikkelen en leiderschap kunt toepassen. Hoe je je doel kunt bereiken en welke fouten je kunt maken.

Vrijheid en de kracht van ons denken:

Je verlangt naar meer vrijheid, maar soms lijken negatieve gedachten je te overmeesteren. Waarom blijft dat gebeuren en hoe kun je er iets aan doen?