Igua Yu


Een leven vol potentieel en geluk: mijn verhaal

Mijn persoonlijke ontwikkelingsreis begon op mijn 21e, gedreven door een diep verlangen naar bevrijding en een dieper begrip van mezelf en anderen. Ik was geïntrigeerd door het leven en alles wat het te bieden had.

Echter, terwijl ik streed om controle te krijgen over mijn geluk, kwamen er moeilijke tijden op mijn pad. Het overnemen van het bedrijf van mijn vader bracht confrontaties, een burn-out en een crisis in mijn eigenwaarde met zich mee.

Na uitdagende periodes in grote organisaties, waar ik mijn weg probeerde te vinden tussen politiek en macht, herontdekte ik mijn passie voor het begeleiden van mensen. Maar de belangrijkste les die ik heb geleerd? Ware geluk komt niet voort uit controle, maar uit verbinding met mezelf en anderen. Hoe kan ik mijn angsten en conditioneringen loslaten en gewoon mezelf zijn?

Voor mij is het een voortdurende reis, een beoefening die nooit eindigt. Het pad van zelfontdekking en transformatie blijven bewandelen. De balans vinden tussen mijn hoofd en hart, tussen daadkracht en verbinding, blijft een voortdurende uitdaging waar ik met liefde aan werk.

Met Live in Liberty moedig ik je aan om te kiezen voor het leven waar je naar verlangt.


Mijn achtergrond

Als veelzijdige professional ben ik opgeleid als trainer, coach/counselor & lichaamsgerichte therapeut, met expertise in leiderschap en verandermanagement. Mijn begeleiding omvat methoden als Inquiry, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie, Co-Dependency & Transactionele Analyse.

Met mijn diepgaande begrip van zowel innerlijke als externe aspecten, vertaal ik persoonlijke vraagstukken naar praktische toepassingen en omgekeerd. Mijn heldere denken en sterke intuïtie stellen me in staat om snel tot de kern te komen, zodat je krachtige stappen kunt zetten naar het leven dat je wilt leiden.


Inspiratie

Nieuwsgierig naar mijn inspiratiepagina, waar elke klik een stap dichter bij jouw persoonlijke groei en het vervullen van je potentieel brengt?

Ontdek hier mijn blogartikelen, podcasts en e-book.

Inspiratie

Vraag een oriënterend gesprek aan

Graag nodig ik je uit om kennis te maken en te bespreken hoe ik je het beste kan helpen.