Transformeer je leven met 1:1 coaching voor maximale groei


Waar wil je meer van?

Laat mij je begeleiden naar jouw gewenste situatie. Ontdek samen met mij jouw diepste drijfveren en transformeer uitdagingen met kracht en compassie. Leer de synergie tussen hoofd en hart te vinden en je potentieel te leven.

Met mijn life coachingstraject van 3 tot 6 maanden ervaar je direct resultaten. Liever losse sessies? Dat kan ook. In een vrijblijvend oriƫntatiegesprek kijken we hoe ik jou op maat kan ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei.

Gratis oriƫntatiegesprekWaarom met mij?

Ik ben meer dan alleen een coach; ik ben een ervaringsdeskundige die de synergie tussen hart en hoofd benut. Mijn achtergrond in therapie stelt me in staat om diep te graven, terwijl ik ook een systemische en counselorbenadering hanteer, afgestemd op jouw situatie. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap of het verkennen van je innerlijke wereld, ik bied geen standaard stappenplan aan omdat iedereen uniek is. Jouw verhaal is mijn kompas, en samen gaan we op ontdekkingstocht, in jouw tempo.


Praktische info

  • Sessieduur: 1,5 uur
  • Locatie: Online, op locatie in Santpoort-Noord (of Amsterdam), of een wandeling in de natuur
  • Voor een vrijblijvend oriĆ«ntatiegesprek, klik hier of bel/app naar 06-39448431


Tarieven

Losse sessies
Particulier: 199 euro incl. BTW
Zakelijk: 225 euro excl. BTW
6 sessies in 3 maanden
Particulier: 1.099 euro incl. BTW
Zakelijk: 1.250 euro excl. BTW
12 sessies in 6 maanden
Particulier: 2.099 euro incl. BTW
Zakelijk: 2.350 euro excl. BTW


ERVARINGEN

Ernst Moolenaar

Dankzij het coachingstraject ervaar ik meer vertrouwen in mezelf en de beslissingen die ik in mijn leven neem. Het heeft me geholpen om met meer daadkracht in mijn ondernemerschap te staan.

Nicky van der Weijden

In het 1:1 traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. In mijn chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Michel Kasper

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand.