Man, breek je vrij uit de ratrace

En vind samen met andere mannen jouw pad in je werk, relaties en leven.

15 weken persoonlijk leiderschapsprogramma voor mannen

Start zondag 17 maart t/m 30 juni 2024

Hey man, wil je helderheid over je richting in het leven? Wil je meer verbinding met jezelf en in je relaties? Wil je groeien samen met andere mannen? En wil actie nemen om te leven op jouw voorwaarden? 

Claim je vrijheid terug in het 15 weken persoonlijk leiderschapsprogramma. Kom samen met gelijkgestemde mannen. En neem de regie terug over jouw leven. Creëer het geluk in je relaties, werk en liefde zoals jij dat wilt. Word de man die je wilt zijn en leef op jouw eigen voorwaarden.

Wat krijg je? 

 • 4 inspirerende live dagen inclusief lunch
 • 3 verdiepende online avond bijeenkomsten
 • 3 verbindende mannencirkels met je subgroep


Gun jezelf om ...

 • Te ontdekken wat voor man je wilt zijn
 • Te gaan staan voor wat voor jou belangrijk is
 • Niet alles meer alleen te doen en te groeien samen met gelijkgestemde mannen
 • Vrij te breken van oude, niet dienende patronen
 • De regie terug te nemen over jouw leven


  Module 1 - Discover the Man You Want to Be
  "Ontdek  en transformeer je beperkende overtuigingen"

  Module 2 - Take Ownership
  "Neem eigenaarschap over wie je bent en waar je naar verlangt"

  Module 3 – Break Free
  "Laat in de zweethut achter wat je niet meer dient en bevrijd jezelf"

  Module 4 - Take the Lead
  “Neem de regie terug en leef als Liberated Man”

  The Liberated Man Programma 2024
  • Data live dagen: zondag 17 maart, 14 april, 26 mei en 30 juni
  • Locaties in Amsterdam & Den Ilp met heerlijke lunch
  • Data online avondbijeenkomsten: 26 maart, 23 april, en 4 juni 
  • Je komt met je subgroep mannencirkel samen tussen de modules
  • Facilitators: Dion Nicolai & Igua Yu
  • Investering: €995,- regular bird / €895 early bird

  Meld je hier aan

  Boek een gratis intakegesprek

  Download de brochure  Reviews The Liberated Man programma

  The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua speelde hierin een belangrijke rol. Hij is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.

  -Sandor, 8/10

  De variatie in de onderwerpen, de diepgang en de verbinding met de andere mannen maakten me erg enthousiast. Elke sessie was weer een openbaring waar ik echt door geraakt ben.
  -Tom, 9/10
  Het programma heeft me veel voldoening gebracht. Het heeft me geleerd om mijn oude patronen beter los te laten. Ik voel me nu vrijer, meer zelfverzekerd en ik ervaar echt meer zelfliefde.
  -Tim, 8/10

  Na The Liberated Man voel ik meer zelfvertrouwen, omdat ik mezelf minder teleurstel en meer verantwoordelijkheid neem voor mijn leven.

  Klaar om mijn volle potentieel te gaan leven.
  -Niels, 9/10  Over de werkwijze

  We geloven in een combinatie van hoofd (inzicht), hart (gevoel) en handen (actie). Oefeningen en uitwisseling gebeuren zowel in tweetallen als met de gehele groep. De methodes lopen uiteen van zelfonderzoek, naar groepscoaching, tot sharing rondes, meditaties en actieve oefeningen.

  Wij creëren een veilige plek waar je jezelf kunt openstellen en jezelf kunt ontwikkelen. Zo kunnen we de kracht van de verbinding tussen jou en de andere mannen activeren. Deze veilige plek zal de basis vormen, waarna we meer de diepte in zullen duiken waar je aan de slag zult gaan met je persoonlijke uitdagingen. Uit je comfortzone, daar waar je groei zit!

  mannencirkel

  Dion Nicolai

  Groei drijft me. En sinds een aantal jaar is het me duidelijk dat dit niet zozeer in het veranderen van mezelf is, maar juist het meer mezelf worden en zijn. Mezelf welkom heten, met alles wat er is. Wat het ook is. Dat gun ik jou ook.


  Al bijna 20 jaar verdiep ik me als mens, trainer en coach in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat iedereen waardevol en welkom is. Wat zijn jouw unieke kwaliteiten, hoe kan je daarvoor staan? Het is mijn missie om dat bewustzijn en de bijbehorende vaardigheden te vergroten.

  zweethut

  Igua Yu

  Ik geloof dat echte verandering begint van binnenuit. Met jarenlange ervaring en expertise in persoonlijke groei en ontwikkeling, coach en train ik mensen die uit de ratrace willen stappen op hun reis naar zelfontdekking en transformatie.

  Zelf heb ik ruim mogen ervaren hoe het leven je kan uitdagen en steeds meer leef ik op het snijvlak tussen hoofd en hart, daadkracht en verbinding. Daar zit de betekenisvolle impact: het leven van onze purpose, in verbinding en met krachtig leiderschap.