De krachtige man die op zijn eigen voorwaarden leeft


The Liberated Man - drie maanden leiderschap programma

Hey man, voel je diep van binnen het verlangen naar meer vrijheid?

Claim je vrijheid terug in dit drie maanden programma. Kom samen met gelijkgestemde mannen. En neem de regie terug over jouw leven. Creëer de relaties, het werk en wees de bijdrage die je bent. Word de krachtige man die leeft op zijn eigen voorwaarden.


Neem de beslissing om...

 • Niet langer je gevangen te voelen. NU is de tijd. Je wilt geen toeschouwer meer zijn, maar je wilt leven. Je wil vrij breken.
 • Niet alles meer alleen te hoeven doen en vind de kracht in 'samen' met gelijkgestemde mannen.
 • Te verbinden met je eigen daadkracht en kwaliteiten. Om eigenaarschap te nemen over jouw leven.
 • Verbinding te maken met de man die jij werkelijk bent. Te staan voor wie je bent en de bijdrage die jij wilt leveren aan dit leven.
 • Meer uit je relaties en je liefdesrelatie te halen door trouw te zijn aan je authentieke zelf en je behoeftes. Je wilt eerlijk zijn naar jezelf. Jezelf verloochenen is geen optie meer.

mannencirkelmannengroepmannenwerkzelfonderzoek

  Module 1 - Discover the Man You Want to Be
  "Ontdek je limiterende overtuigingen en transformeer ze"
  Facilitators: Nils Elzenga (Nils Elzenga) & Igua Yu

  Module 2 - Take Ownership
  "Neem eigenaarschap over wie je bent en wat je verlangt"
  Facilitators: Thijs Tuijt (Clubdogma) & Igua Yu

  Module 3 – Break Free
  "Laat in de zweethut achter wat je niet meer dient en bevrijd jezelf"
  Facilitators: Dion Nicolai & Igua Yu

  Module 4 - Take the Lead
  “Omarm je shadows, pak je innerlijke kracht en leef als Liberated Man”
  Facilitators: Sjors Boelaars (Tara Academy) & Igua Yu

  Praktische info

  Data: 24/9, 8/10, 12/11 & 3/12

  Locaties: Rumah Yoga & De Meditatietuin in Amsterdam & Eco Zweethut in Den Ilp

  Trainers: Thijs Tuijt, Nils Elzenga, Dion Nicolai, Sjors Boelaars & Igua Yu

  Prijs: €950,-

  Boek een vrijblijvend intakegesprek

  JA, ik wil The Liberated Man - start 24 september


  Reviews The Liberated Man programma

  The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua speelde hierin een belangrijke rol. Hij is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.

  -Sandor, 8/10

  De variatie in de onderwerpen, de diepgang en de verbinding met de andere mannen maakten me erg enthousiast. Elke sessie was weer een openbaring waar ik echt door geraakt ben.
  -Tom, 9/10
  Het programma heeft me veel voldoening gebracht. Het heeft me geleerd om mijn oude patronen beter los te laten. Ik voel me nu vrijer, meer zelfverzekerd en ik ervaar echt meer zelfliefde.
  -Tim, 8/10

  Na The Liberated Man voel ik meer zelfvertrouwen, omdat ik mezelf minder teleurstel en meer verantwoordelijkheid neem voor mijn leven.

  Klaar om mijn volle potentieel te gaan leven.
  -Niels, 9/10  Over de werkwijze

  Ervaar hoe het is om jouw gevoel in een veilige container te kunnen delen met mannen die elkaar dragen en supporten. Je kunt ervaren hoe bevrijdend het is om jezelf te laten zien voorbij aan schaamte en oordeel. Samen ga je de verbinding aan met elkaar en de man die je wilt zijn. Met enkele van hen vorm je tussentijds een eigen mannencirkel.

  Gedurende het programma overwin je jouw angsten en beperkende overtuigingen en krijg je praktische handvatten aangereikt om concrete verandering te maken in je dagelijks leven. Je leert je relatie met jezelf, met anderen en je werk op een nieuwe manier vormgeven.

  mannencirkel

  Thijs Tuijt

  Ik wil de slapende leeuw in je wakker maken. De leider die je altijd al bent geweest. De man die leeft met een zachte kracht en met een heldere visie. Die echt aanwezig is, en blijft. Ook als het gevoelig wordt. Want die mannen zijn nodig in de wereld. Ik loop graag naast je in die reis, die we samen maken. Ik werk graag met o.a. ademwerk, oefeningen uit de klassieke Tantra, het Taoïsme en allerlei soorten meditaties en visualisaties. En dat probeer ik te doen met een lach en een traan, want die gaan hand in hand. Ik kijk er naar uit om dit avontuur naar vrijheid met je aan te gaan.

  breathwork

  Nils Elzenga

  Het is mijn missie om mensen terug te helpen keren naar hun krachtige kern, die vaak verborgen ligt onder trauma, conditionering en beperkende overtuigingen. Ik gebruik daarvoor de tools die mijzelf het diepst getransformeerd hebben: ademwerk, circling (een krachtige vorm van relateren vanuit authenticiteit), meditatie en, jazeker: mannenwerk! Na bijna twintig jaar intense persoonlijke ontwikkeling durf ik daarnaast steeds blinder te vertrouwen op mijn levenservaring, gronding en intuïtie in het begeleiden van andere mannen die op hetzelfde pad zijn. Mooi je te ontmoeten, man!

  circling

  Dion Nicolai

  Groei drijft me. En sinds een aantal jaar is het me duidelijk dat dit niet zozeer in het veranderen van mezelf is, maar juist het meer mezelf worden en zijn. Mezelf welkom heten, met alles wat er is. Wat het ook is. Dat gun ik jou ook.

  Al bijna 20 jaar verdiep ik me als mens, trainer en coach in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat iedereen waardevol en welkom is. Wat zijn jouw unieke kwaliteiten, hoe kan je daarvoor staan? Het is mijn missie om dat bewustzijn en de bijbehorende vaardigheden te vergroten.

  zweethut

  Sjors Boelaars

  Het begon met yoga en meditatie, maar ik verlangde naar een traditie die meer levendigheid, seksualiteit en zelfexpressie zou uitnodigen. Voor mij was tantra die uitnodiging. Ik heb gestudeerd met moderne tantrascholen die alles leren over seksuele praktijken en ben diep in de klassieke tantra-leringen gedoken om te leren hoe het vroeger in India werd gedaan.

  Ik combineer deze ervaringen met westerse psychotherapeutische modaliteiten en schaduwwerk (ik ben een gecertificeerde Feeding Your Demons therapeut).

  shadow work

  Over Igua Yu

  Ik ben getraind als coach, counselor & lichaamsgerichte therapeut. Mijn achtergrond is verandermanagement, HRM en familieopstellingen. In mijn begeleiding werk ik graag met de volgende effectieve tools: Essencework, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie, Co-Dependency & Transactionele Analyse.

  Ik beschouw mezelf als een veelzijdige expert met begrip van zowel de innerlijke als de externe wereld. Mijn kracht ligt in het vertalen van persoonlijke vraagstukken naar praktische toepassingen, en vice versa. Daarom is mijn begeleiding sterk gericht op belichaming van inzichten en uiting van gevoel.

  Een belafspraak maken is zo geregeld

  Vul via de link het formulier in en je wordt dan binnen twee werkdagen door mij teruggebeld.