LEIDERSCHAPSPROGRAMMA'S

The Rising Leader 1-day retreat

Essentiële leiderschapsvaardigheden voor de kleine ondernemer die door barrières heen wilt breken en impact wilt maken

Het laten groeien van je bedrijf is zwaar. Wij zullen ervoor zorgen dat je sneller, effectiever, minder stressvol en op een leukere manier gaat ondernemen. Impact gaat maken.

Dit doen we door je te laten groeien als leider om je onderneming op steady wijze te laten groeien.


Een gat tussen je droom en je huidige situatie

Je bent een kleine ondernemer met een grote droom. Met veel passie.

Je wilt impact maken met je kwaliteiten. Je wilt een bijdrage leveren. Je wilt plezier hebben in je ondernemerschap.

De realiteit is voor veel ondernemers helaas nog anders...

Je huidige situatie

 • Je werkt keihard, je hebt weinig vrije tijd en je hebt minder plezier in je werk dan je zou willen.
 • Je hebt continue stress en zorgen over van alles (geld, ideeën, toekomst etc).
 • Je bekleedt 8 rollen tegelijkertijd met een to-do-list waar geen eind aan lijkt te komen
 • Je twijfelt veel, besluiten nemen vind je lastig en je ervaart weinig flow in je werk.
 • Je voelt je door het ondernemerschap met regelmaat overweldigd en beklemd. Hierdoor zoek je vaker afleiding dan eigenlijk goed voor je is. Je verliest hierdoor kostbare tijd.
 • Te vaak verlies je nog energie aan projecten die niet goed van de grond komen.
 • Je heb niet helder voor ogen wat je nu precies gaat helpen om je doelen te bereiken en welke prioriteiten te stellen. Je bent het overzicht even kwijt.

Er zit een gat tussen je droom en je huidige situatie.

Je bent uit verbinding met je droom. Die WHY en passie vloeien soms uit je weg. Dat doet pijn, want je bent juist ondernemer geworden om impact te maken. Om eigen baas te zijn over je eigen toekomst.

Je weet dat er iets moet veranderen. Als ondernemer blijf je op zoek naar die gouden ideeën. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je zit vast. Je voelt je soms verward en overweldigd.

Een nieuw perspectief

Wanneer je niet helder van geest bent en niet vanuit een helikopterview je bedrijf kunt runnen, heeft het weinig zin om op zoek te gaan naar die ultieme business tool, die nieuwe website of welk project dan ook die je verder op weg zou moeten helpen. Al die goede adviezen van experts en uit je omgeving brengen je meer stress en verwarring, dan dat het tot die oplossing leidt.

Op zo’n moment is het belangrijk om compassie voor jezelf te hebben. Aan je inzet en motivatie ligt het niet. Even uitzoomen om de zaak opnieuw te bekijken is dan van belang.

Het is tijd voor een nieuw perspectief. Een nieuwe aanpak waardoor je wél regie gaat voeren over je business. Dat je je kostbare tijd effectief aanwendt, zodat je je doelen gaat bereiken.

Je gaat op een nieuwe manier leiding geven aan je bedrijf en aan jezelf, zodat je geen onnodige zorgen meer hebt, meer vrije tijd overhoudt, zelfvertrouwen voelt en plezier hebt. Dat je impact maakt met waar jij in goed bent.

Never underestimate the power of dreams and the influence of the human spirit. We are all the same in this notion: the potential for greatness lives wihtin each of us.
-Wilma Rudolph

The Rising Leader 1-day retreat

In deze 1-day retreat ga je een voorproefje krijgen van het 8 weken leiderschapsprogramma The Rising Leader. Deze dag is voor jou wanneer je benieuwd bent om te achterhalen wat leiderschap voor jouw business en persoonlijke groei kan betekenen. Daarnaast, kan je op laagdrempelige wijze kennismaken met Igua en zijn werkwijze.

Je zal uit deze dag al handvatten meekrijgen om verandering in je ondernemerschap door te voeren. Met behulp van krachtige oefeningen ga je het volgende doen:

 • Opnieuw verbinden met je droom. Met je drijfveren. Je gaat concrete stappen formuleren om je droom te verwezenlijken.
 • Je belemmerende overtuigingen en angsten aankijken en je hiervan vrij breken. Hierdoor word je veerkrachtig en zal je beter met tegenslagen omgaan.
 • Je gevoel van schaarste loslaten. Je gaat je (eigen)waarde omarmen.
 • Je zorgen omzetten naar heldere gedachtes. 
 • Je zelfvertrouwen en mindset een boost geven waardoor je daadkrachtig beslissingen gaat nemen.
 • Je gaat flow in je ondernemerschap brengen. Je gaat de juiste prioriteiten stellen.
 • Vanuit kracht een nieuwe relatie met jezelf en met geld aan, waardoor je wel taken durft uit gaat besteden en ze durven te delegeren (dus niet meer alles alleen doen!).
 • Met heldere doelen de deur uitgaan.

JA, ik wil The Rising Leader 1-day retreat


Ontdek de vier modules van The Rising Leader

Module 1 - Reconnect to your Dream
Module 2 - The Winners Mindset
Module 3 - Unleash
Module 4 - Rise up

Meer info over de 4 modules van The Rising Leader

The Rising Leader 1-day retreat

Datum: Zaterdag 22 april

Tijden: 13:15 – 18:00 (inloop (13:00)

Locatie: Rumah Yoga, Distelweg 74C in Amsterdam (parkeren is €1,40 p/uur)

Trainer: Igua Yu

Investering: €69,- excl 21% BTW (max. 18 deelnemers)

JA, ik wil The Rising Leader 1-day retreat

Vraag een gratis Intro Call aan

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om een gehele dag toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Twee geweldige zielen die hun purpose leven. Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

De dag was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende dag (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.

RECENTE ARTIKELEN

Vrijheid en de kracht van ons denken:

Je hebt een wens voor meer vrijheid, maar wordt nog wel eens overmeesterd door negatieve gedachtes. Waarom blijft dat gebeuren en wat kun je eraan doen?

PRAKTISCHE TIPS OM DIEPER JOUW PURPOSE TE VOELEN

In dit artikel beschrijven wij hoe je dieper verbindt met jouw purpose en waarom je meer impact maakt als je dit weet d.m.v. van 3 praktische tips

In 8 minuutjes vertel ik je aan de hand van mijn persoonlijke voorbeelden hoe je met (én zonder) het leiderschapsprogramma The Liberated Man tot meer vrijheid in je leven kunt komen; het leven kunt creëren zoals jij wilt.

Team

Igua Yu

The Rising Leader, The Liberated Man, Live Your Purpose, Systemisch Werk & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Monique van Biessum

Systemisch Werk

David Rigter

The Liberated Man