RETREATS

Live Your Purpose - 3-day retreat in Zeeland

In deze 3-daagse retraite bevrijd je jezelf van alles wat je belemmert. Je transformeert overtuigingen en angsten naar kracht en vertrouwen. Niet dat je jezelf hoeft te overtuigen dat je gelooft in je purpose, maar dat je het gaat VOELEN. Je maakt verbinding met je kern. Daar zit alles al in je.

Een nieuw vertrekpunt voor jouw leven.

Live your Purpose

Meer info

Heroes Journey - 6-daagse retreat in de wildernis

Je gaat de verbinding aan met jezelf, de natuur en de groep om je heen. Je leert krachtig ademwerk en stap voor stap begeleiden we je in een process van zelfonderzoek om zo in contact te komen met je life purpose.

Je leert overleven in de natuur. Hoe maak je vuur (zelfs met nat hout). Waar slaap je? Hoe kom je aan water? Deze skills verdiepen je contact met de natuur en ontsluiten een diep gevoel van “I belong”.

Meer info


ERVARINGEN

Niels van den Broek

Training & Development Specialist

Ik ging naar Igua in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand.

Arjan Verdonk

Eigenaar Fysiopraktijk

De begeleiding van Igua heeft tot concrete resultaten in mijn ondernemerschap geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

In het 1:1 traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Sandor Baetens

Programma Manager & Adviseur

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.

Team

Igua Yu

Life & Leadership Coaching & The Liberated Man

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Sjors Boelaars

The Liberated Man