Onze visie

Wij bij Live in Liberty geloven dat ieder mens een uniek potentieel bezit, dat geleefd wil worden voor een gelukkig en zinvol leven. Dat zit al in ons en het enige wat dat nog in de weg zit, zijn wij zelf. Door vrij te breken van onze overtuigingen en patronen kan onze kracht zich laten zien. Daarvoor heb je verbinding met jezelf nodig en de daadkracht om je leven zo vorm te geven. Dat geeft zelfvertrouwen.

Onze programma's en persoonlijke coaching zijn ontworpen om je diepgaand te begeleiden op het pad van zelfontdekking. Wij bieden een verscheidenheid aan zorgvuldig samengestelde programma's, workshops en bronnen die je ondersteunen bij het omarmen van je ware zelf, het overwinnen van beperkingen en het openen van de deuren naar jouw unieke potentieel.

Dit doen wij samen als een mooi team van gepassioneerde, bewuste leiders die deze visie nastreven.

Samen zijn we sterk.

‘Courage, power and love can never be lost, it is a choice to reclaim it’
– Igua Yu

Over Igua Yu

Ik heb mijn kennis opgedaan in verschillende opleidingen, mijn ervaring als long time ondernemer en mijn ervaring als leidinggevende binnen grote organisaties, om mensen te begeleiden naar hun unieke potentieel en te leven vanuit het hart. Ik beschouw mezelf als een sterke generalist die extensieve kennis heeft van de binnen- en buitenwereld. 

Als begeleider ben ik opgeleid tot coach, counselor & lichaamsgerichte therapeut. Ook heb ik een achtergrond in verander- management en familieopstellingen. In mijn begeleiding pas ik een aantal effectieve tools toe, namelijk: Essencework, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness & Transactionele Analyse.

Team

Igua Yu

Empowered Evolution, The Liberated Man, Live Your Purpose & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Kim Lanjouw

Familieopstellingen

Monique van Biessum

Familieopstellingen

Sjors Boelaars

The Liberated Man & Heroes Journey