Igua Yu


Op jonge leeftijd heb ik twee belangrijke keuzes gemaakt die mijn leven hebben bepaald.

Op 21-jarige leeftijd heb ik de 4-jarige opleiding tot lichaamsgerichte therapeut gevolgd, wat het begin was van vele opleidingen en de basis legde voor mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Een jaar later besloot ik om het bedrijf van mijn vader over te kopen. Het familiebedrijf dreigde failliet te gaan. Ik wilde niet langer toekijken, maar helpen. Een bekende valkuil.

Op die manier begon mijn reis als jonge man die op zoek was naar antwoorden en ervaringen.

Voordat ik het wist, had ik mezelf in een moeilijke situatie gestort. Een flinke schuld, teruglopende bezoekersaantallen en het was 2008... de start van de kredietcrisis. 

Het enige wat ik die tijd kende, was overleven. Mijn leven was een aaneenschakeling van hard werken, zoeken naar oplossingen, lastige confrontaties aangaan en pittige beslissingen nemen. Ik kwam ook in een complexe relatie terecht met mijn vader. 

Na het opgeven van het familiebedrijf, het winnen van mijn rechtszaak en herstel van mijn burn-out, had ik eindelijk weer mijn leven terug. 

In de jaren erna werkte ik in leidinggevende functies bij grote organisaties. Een goed inkomen en de tijd die ik voor mezelf had, deden me goed. Voor mij begon een nieuw hoofdstuk. Ik kreeg eindelijk de kans om het leven te leiden dat ik voor ogen had. 

Dit nieuwe hoofdstuk stond in het teken van veel ervaren, leren en ontdekken. In het begin was het confronterend omdat ik merkte dat ik mezelf niet goed kende. Wie was ik nu werkelijk, wat vond ik leuk en wat waren mijn verlangens? Het was alsof een nieuwe wereld voor mij open ging en mijn leven op ieder vlak veranderde.

Een paar jaar geleden kwam alles samen. Het was tijd om andere mannen te verbinden met wie ze van binnen zijn, en niet langer de doelen en ideeën na te laten streven die niet van henzelf zijn. 

Ik ben sindsdien facilitator en coach en help mannen een vrij en gelukkig leven te leiden.

Gratis oriëntatiegesprek


Mijn achtergrond

Ik ben getraind als trainer, coach/counselor & lichaamsgerichte therapeut. Bovendien ben ik getraind in leiderschap en verandermanagement. In mijn begeleiding werk ik graag met de volgende methoden: Inquiry, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie, Co-Dependency & Transactionele Analyse.

Ik beschouw mezelf als een veelzijdige expert met begrip van zowel de innerlijke als de externe wereld. Mijn kracht ligt in het vertalen van persoonlijke vraagstukken naar praktische toepassingen, en vice versa. Dankzij mijn heldere denken en sterke intuïtie kom ik snel tot de kern en maak je krachtige stappen naar het leven wat je wilt leiden.