Ready to create the life you want?


Life Coaching

Een coachingstraject is erop gericht om te achterhalen wat je wilt bereiken en welke obstakels je ervan weerhouden. We gaan in op je patronen, overtuigingen, dilemma's en onderliggende behoeftes. 

Je zult alles overwinnen wat je nu in de weg staat, zodat je je leven kunt vormgeven zoals je dat wilt. Je ontdekt hoe je kunt groeien naar een plek van zelfvertrouwen, verbinding en authenticiteit in je leven.

Wanneer jij investeert in je persoonlijke ontwikkeling, verandert je omgeving met je mee. In je relaties, werk en leven zul je meer vreugde, energie en vrijheid ervaren.


Je kunt bij mij terecht voor uitdagingen zoals:

 • Door een gebrek aan zelfvertrouwen en uitstelgedrag loop je vast in je relatie of werk. Dit levert je veel stress op.
 • Je bent bang om je eigen weg te gaan, want je laat je leiden door zekerheid en de verwachtingen van anderen.
 • Je komt erachter dat je je niet gelukkig voelt en je leven vraagt om verandering, maar je weet niet hoe je dit moet doen.
 • Je voelt je neerslachtig, laat je afleiden door slechte gewoontes en ervaart weinig motivatie.
 • Je vindt het moeilijk om jezelf te laten zien en voor jezelf op te komen in je relatie of werk, waardoor je je meer aanpast dan je eigenlijk wilt.
 • In liefde en relaties verlies je jezelf in pleasegedrag en vind je het lastig om grenzen te stellen.

Gratis oriëntatiegesprek


Mijn achtergrond

Ik ben getraind als trainer, coach/counselor & lichaamsgerichte therapeut. Bovendien ben ik getraind in leiderschap en verandermanagement. In mijn begeleiding werk ik graag met de volgende methoden: Inquiry, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie, Co-Dependency & Transactionele Analyse.

Ik beschouw mezelf als een veelzijdige expert met begrip van zowel de innerlijke als de externe wereld. Mijn kracht ligt in het vertalen van persoonlijke vraagstukken naar praktische toepassingen, en vice versa. Dankzij mijn heldere denken en sterke intuïtie kom ik snel tot de kern en maak je krachtige stappen naar het leven wat je wilt leiden.


Investering

Growth traject - 1.050 euro

 • 3 maanden
 • 6 coaching sessies
 • 1 integratie call

Deep Dive traject - 1.875 euro

 • 6 maanden
 • 12 coaching sessies
 • 1 integratie call


Praktische info

 • De sessies duren standaard 75 minuten.
 • De sessies zijn in Santpoort-Noord, met een wandeling in de natuur van Santpoort-Noord of online.
 • Alle bedragen zijn inclusief BTW. Zakelijke tarieven op aanvraag.
 • Het annuleren van een sessie kan tot 48 uur voor de sessie. In geval van ziekte of overmacht worden er geen kosten in rekening gebracht.

Gratis oriëntatiegesprek

ERVARINGEN

Niels van den Broek

Training & Development Specialist

Ik ging naar Igua in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand.

Arjan Verdonk

Eigenaar Fysiopraktijk

De begeleiding van Igua heeft tot concrete resultaten in mijn ondernemerschap geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

In het 1:1 traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Sandor Baetens

Programma Manager & Adviseur

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.