Your Next Step

Your Next Step

Je voelt al enige tijd dat je meer uit je leven zou willen halen. Je wilt het leven leiden waar jij in gelooft en naar verlangt.

Je voelt dat er meer voor jou is weggelegd. In je werk, in de liefde, je vriendschappen… er is zoveel onbenut potentieel!

Je blijft echter wachten en vastlopen. Je wil wel, maar iets houd je tegen om die volgende stap te nemen. Je hoopt dat dingen vanzelf overgaan of zichzelf oplossen. Maar je weet dat er niets zal veranderen, als je niet die volgende stap zet.

Het halen van de gewenste vooruitgang voelt als een grote sprong vol spanning en onzekerheid. Hoe doe je dit nou met zelfvertrouwen?


Deze workshop leert je hoe je je gewenste pad bewandelt en niet onderweg blijft hangen. Hoe je grip krijgt op het uitdagende proces van het nemen van je volgende stap. Dat hoef je niet alleen te doen, wij zijn er ter steun! Je leert je onderliggende angsten en ‘onbekende’ obstakels overwinnen, zodat je weer in beweging kan komen. Je stapt in zelfvertrouwen uit je comfortzone. 

Het is een interactieve dag waarin we als groep elkaar bekrachtigen en steunen en zo iedereen mee genomen wordt in het veld van vooruitgang.

Na deze workshop ken je hands-on tools en inzichten om je eigen uitdagingen makkelijker aan te gaan en de daadkracht en vrijheid te voelen die je eigenlijk altijd al had.

Kom in beweging en zet je volgende stap naar de verandering die je wenst.Reviews Your Next Step workshop

De workshop heeft inzicht in mijn angsten gegeven van verschillende kanten (kind- en familie stukken, en persoonlijke angsten). Het heeft me tools gegeven deze te voelen, laten toestaan en transformeren in kracht.
-Flora Inghels, 10/10

De workshop Your Next Step heeft mij nieuwe inzichten gebracht en was boven verwachtingen. Igua’s begeleiding heb ik als enorm fijn en kundig ervaren.
-Sepp Den Hollander, 9/10
In deze diepe, maar vreugdevolle workshop heb ik inzicht gekregen in het laatste stukje in mij dat mij weerhield van de volgende stap.
-Melanie Veltman, 10/10
De workshop heeft mij opgeleverd dat Igua je op de dag begeleid naar helderheid en nieuw elan voor je volgende stap, groot of klein. Hij weet de groep te verbinden en in veiligheid in beweging te zetten
-Saskia Bakker, 8/10
Praktische info workshop

Datum: ntb

Tijden: Inloop 12:30 uur | Programma 13:00 - 18:00 uur

Investering: €99,-

Facilitator: Igua Yu

Maximaal 12 deelnemers

Over Igua Yu

Ik ben getraind als coach, counselor & lichaamsgerichte therapeut. Mijn achtergrond is verandermanagement, HRM en familieopstellingen. In mijn begeleiding werk ik graag met de volgende effectieve tools: Essencework, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie, Co-Dependency & Transactionele Analyse.

Ik beschouw mezelf als een veelzijdige expert met begrip van zowel de innerlijke als de externe wereld. Mijn kracht ligt in het vertalen van persoonlijke vraagstukken naar praktische toepassingen, en vice versa. Daarom is mijn begeleiding sterk gericht op belichaming van inzichten en uiting van gevoel.

Een belafspraak maken is zo geregeld

Vul via de link het formulier in en je wordt dan binnen twee werkdagen door mij teruggebeld.

ERVARINGEN

Niels van den Broek

Training & Development Specialist

Ik ging naar Igua in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand.

Arjan Verdonk

Eigenaar Fysiopraktijk

De begeleiding van Igua heeft tot concrete resultaten in mijn ondernemerschap geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

In het 1:1 traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Sandor Baetens

Programma Manager & Adviseur

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.

Team

Igua Yu

Life & Leadership Coaching & The Liberated Man

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Sjors Boelaars

The Liberated Man