Your Next Step

Your Next Step

Je voelt al enige tijd dat je meer uit je leven zou willen halen. Je wilt het leven leiden waar jij in gelooft en naar verlangt.

Je voelt dat er meer voor jou is weggelegd. In je werk, in de liefde, je vriendschappen… er is zoveel onbenut potentieel!

Je blijft echter wachten en vastlopen. Je wil wel, maar iets houd je tegen om die volgende stap te nemen. Je hoopt dat dingen vanzelf overgaan of zichzelf oplossen. Maar je weet dat er niets zal veranderen, als je niet die volgende stap zet.

Het halen van de gewenste vooruitgang voelt als een grote sprong vol spanning en onzekerheid. Hoe doe je dit nou met zelfvertrouwen?


Deze workshop leert je hoe je je gewenste pad bewandelt en niet onderweg blijft hangen. Hoe je grip krijgt op het uitdagende proces van het nemen van je volgende stap. Dat hoef je niet alleen te doen, wij zijn er ter steun! Je leert je onderliggende angsten en ‘onbekende’ obstakels overwinnen, zodat je weer in beweging kan komen. Je stapt in zelfvertrouwen uit je comfortzone. 

Het is een interactieve dag waarin we als groep elkaar bekrachtigen en steunen en zo iedereen mee genomen wordt in het veld van vooruitgang.

Na deze workshop ken je hands-on tools en inzichten om je eigen uitdagingen makkelijker aan te gaan en de daadkracht en vrijheid te voelen die je eigenlijk altijd al had.

Kom in beweging en zet je volgende stap naar de verandering die je wenst.Reviews Your Next Step workshop

De workshop heeft inzicht in mijn angsten gegeven van verschillende kanten (kind- en familie stukken, en persoonlijke angsten). Het heeft me tools gegeven deze te voelen, laten toestaan en transformeren in kracht.
-Flora Inghels, 10/10

De workshop Your Next Step heeft mij nieuwe inzichten gebracht en was boven verwachtingen. Igua’s begeleiding heb ik als enorm fijn en kundig ervaren.
-Sepp Den Hollander, 9/10
In deze diepe, maar vreugdevolle workshop heb ik inzicht gekregen in het laatste stukje in mij dat mij weerhield van de volgende stap.
-Melanie Veltman, 10/10
De workshop heeft mij opgeleverd dat Igua je op de dag begeleid naar helderheid en nieuw elan voor je volgende stap, groot of klein. Hij weet de groep te verbinden en in veiligheid in beweging te zetten
-Saskia Bakker, 8/10
Praktische info workshop

Datum: ntb

Tijden: Inloop 12:30 uur | Programma 13:00 - 18:00 uur

Investering: €99,-

Facilitator: Igua Yu

Maximaal 12 deelnemers

Over Igua Yu

Ik heb mijn kennis opgedaan in verschillende opleidingen, mijn ervaring als long time ondernemer en mijn ervaring als leidinggevende binnen grote organisaties, om mensen te begeleiden naar hun unieke potentieel en te leven vanuit het hart. Ik beschouw mezelf als een sterke generalist die extensieve kennis heeft van de binnen- en buitenwereld. 

Als begeleider ben ik opgeleid tot coach, counselor & lichaamsgerichte therapeut. Ook heb ik een achtergrond in verander- management en familieopstellingen. In mijn begeleiding pas ik een aantal effectieve tools toe, namelijk: Essencework, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness & Transactionele Analyse.

Plan nu je vrijblijvend adviesgesprek

Neem de stap naar meer vrijheid!

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

Igua is een liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om mij uitgebreid toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid. 

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. In mijn chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom en zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

Live Your Purpose was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad). Het hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Sandor Baetens

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua speelde hierin een belangrijke rol. Hij is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.

Team

Igua Yu

Empowered Evolution, The Liberated Man, Live Your Purpose & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Kim Lanjouw

Familieopstellingen

Monique van Biessum

Familieopstellingen

Sjors Boelaars

The Liberated Man & Heroes Journey