Your Next Step

Your Next Step workshop of 1-op-1

Je loopt herhaaldelijk vast in bekende patronen. Deze patronen weerhouden je van de dingen die je graag zou willen in je leven.

Je voelt dat het tijd is voor verandering. Je wilt meer uit jezelf, je relaties en je werk halen.

Je bent je aan het oriënteren hoe je aan de slag kunt met je volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Deze sessie is voor jou bedoeld als je op zoek bent naar handvatten die je direct toe kunt passen in jouw leven en benieuwd bent naar vervolgstappen voor joiuw persoonlijke ontwikkeling.


De workshop

In deze laagdrempelige workshop ga je verbinden met wat werkelijk belangrijk voor jou is, verbind je met gelijkgestemden en ga je je mogelijkheden en jezelf verder verkennen.

Op effectieve en speelse wijze zal je in een middag begeleid worden door Igua Yu om te verbinden en je volgende stap te exploreren. Ook zal hij een globale uitleg geven over je mogelijkheden binnen de persoonlijke ontwikkeling.

Na deze dag heb je helder waar je nu staat en wat je volgende stap(pen) in je persoonlijke ontwikkeling gaat zijn.

Het voordeel van de workshop is dat je meerdere oefeningen zal doen, je met anderen kunt verbinden en je aan anderen kunt spiegelen.


1-op-1 sessie

In een 1-op-1 sessie van 75 minuten zal je door Igua Yu begeleid worden om meer helderheid te verkrijgen over je huidige situatie en hoe je hier de juiste beweging in kunt maken. 

Na deze dag heb je helder waar je nu staat en wat je volgende stap(pen) in je persoonlijke ontwikkeling gaat zijn.

Het voordeel van de 1-op-1 sessie is dat je uitgebreid kunt inzoomen op jouw meest relevante onderwerpen en uitdagingen.

Praktische info workshop

Datum: 9 september

Tijden: Inloop 12:30 uur | Programma 13:00 - 18:00 uur

Locatie: De Meditatietuin, Amstelpark 6 in Amsterdam

Investering: €79,- & €130,- als je samen met een vriend(in) of je partner wilt komen

Trainer: Igua Yu

JA, ik wil me opgeven voor Your Next Step

Praktische info 1-op-1

De sessie kost voor particulieren €150,- incl. BTW en voor ondernemers €150,- excl. BTW.

Wil je een nieuwe stap in je persoonlijke ontwikkeling maken?

Plan dan direct je sessie in. De afrekening vindt pas na de sessie plaats.

Plan direct een afspraak in voor je 1-op-1 sessie Your Next Step

Over de oprichter Igua Yu

Igua gebruikt zijn kennis opgedaan door verschillende opleidingen te volgen, zijn ervaring als ondernemer en zijn leidinggevende ervaring binnen grote organisaties om mensen te begeleiden. Igua is een sterke generalist die kennis heeft van de binnen- en buitenwereld. 

In de jaren heeft hij zich opgeleid tot coach, counselor & therapeut. Daarnaast is hij ook opgeleid in het ambacht van trainen, verandermanagement en familieopstellingen. In zijn begeleiding past hij veelal een aantal effectieve tools toe waar hij groot fan van is, namelijk: Inquiry, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Positieve Psychologie, Mindfulness & Transactionele Analyse.

Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek je mogelijkheden

Ben je benieuwd om meer te weten over onze diensten? 

Wil je weten of wij iets voor jouw persoonlijke groei kunnen betekenen? 

We vertellen je er graag meer over.

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om mij uitgebreid toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

Live Your Purpose was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende tijd (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.

RECENTE ARTIKELEN

ondernemend de podcast

In deze podcast vertelt hij over de grote uitdagingen die hij heeft meegemaakt en de wijze lessen die hij daaruit heeft geleerd. Hij legt je uit hoe je jezelf kunt ontwikkelen en leiderschap kunt toepassen. Hoe je je doel kunt bereiken en welke fouten je kunt maken.

leiderschap

Je wilt meer met plezier, passie en purpose ondernemen, maar wordt nog onderbroken door afleidingen en verplichtingen. Hoe vind je de juiste focus?

vrijheid

Je hebt een diep verlangen je meer vrij te voelen. Maar wat moet je doen om daar te komen?

Team

Igua Yu

Creator of Your Life, The Liberated Man, Live Your Purpose, Systemisch Werk & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Monique van Biessum

Systemisch Werk

David Rigter

The Liberated Man