LEIDERSCHAPSPROGRAMMA'S

De 4 modules van The Rising Leader

Als jij klaar bent voor verandering. Voor de groei die je als ondernemer wilt maken.

Dan hebben we het leiderschapsprogramma The RIsing Leader voor jou. 

In 8 weken tijd ontvang je alle tools die je nodig hebt om die groei als leider te maken. Je gaat ontdekken hoe je stelselmatig door barrières heen breekt, waardoor je die gewenste verandering in je onderneming en in jezelf gaat bewerkstelligen. Dit zal je samen doen met een kleine groep mede-ondernemers. Het groepsproces zal je inspireren, kracht geven en verbinding opleveren.


Ontwikkel je leiderschap en win je vrijheid terug;
maak impact vanuit je waarde en leef je droom.


DE 4 MODULES VAN THE RISING LEADER

Module 1 - Reconnect to your Dream

Het eerste deel gaat over het teruggaan naar de oorspronkelijke intentie van je ondernemerschap. je gaat verbinden met je droom en drijfveren. Tevens, ga je uitgebreid inzoomen op je huidige situatie. Je gaat onderzoeken wat er aan toe heeft bijgedragen dat je bent waar je nu bent. Dit is een belangrijke exercitie waar veel waardevolle informatie beschikbaar ligt voor jouw succes.

Dit betekent ook het onder ogen komen van de dingen die je spannend vindt, waardoor je van je droom afstapt. Als ondernemer kan je tot redeneringen komen, jezelf overtuigen, om niet recht op je doel af te gaan. Daarnaast, zijn er vaak 101 goede redenen waardoor je niet de progressie hebt gemaakt die je had willen maken. Of, goede redenen die je weerhouden om te kiezen voor wat je werkelijk wilt ondernemen. 

Met 'Reconnect to your Dream' ga je met een helikopterview helder kunnen kijken naar jezelf en je ondernemerschap. Je gaat weer in verbinding komen met je droom, want je ziet wat er nodig is om van je huidige situatie naar je droom te bewegen.

The Rising Leader weet waar hij/zij naar toe wilt en gaat dit stap voor stap realiseren.


Module 2 - The Winners Mindset

In ‘The Winners Mindset’, krijg je tools mee om dichtbij jezelf te blijven. Stress en zorgen zijn slechte raadgevers waar je korte metten mee gaat maken. Je gaat je angsten en belemmerende overtuigingen die je geest vertroebelen, leren aan te kijken en te overwinnen.


Je leert vanuit zelfvertrouwen, helderheid en kracht te kiezen voor het einddoel van je bedrijf: je droom. Ook, leer je te verbinden met de mindset die wilt groeien, dan die zich richt op ‘perfect zijn’.

Hierdoor ga je evenwichtig regie voeren over jezelf en je onderneming, dan dat je jezelf laat overweldigen en uit het veld laat slaan. ‘The Winners Mindset’ gaat er ook aan bijdragen dat je goede flow in je ondernemerschap gaat brengen.

De tijd dat je uit het veld laat slaan, je bang laat maken en dat je tijd verliest aan stagnatie, is voorbij. Je voelt dat niets je werkelijk uit je balans kan brengen. Dat niets je van je doel af kan houden.

The Rising Leader heeft zijn/haar winners mindset klaar om alle uitdagingen van het ondernemerschap te trotseren; om op steady wijze het bedrijf te laten groeien.


Module 3 - Unleash

We zijn tot zoveel meer in staat dan onze belemmerende overtuigingen of de maatschappij ons kunnen doen denken. Je gaat in ‘Unleash’ die enorme kracht in jezelf ontketenen door dieper te verbinden met je grootsheid en je droom. Je gaat jezelf volledig vrij breken.

Deze kracht heb je nodig, omdat het ondernemerschap vaak om zelfvertrouwen, overgave en daadkracht vraagt om de juiste stappen te ondernemen. Om recht op je droom af te durven stappen. Om die gouden business tools wél succesvol tot uitvoer te brengen.

In deze module ga je alle doelen, zakelijk en persoonlijk, voor jezelf formuleren en visualiseren. Op onbelemmerde wijze. Je gaat de handvatten aangereikt krijgen om je laatste obstakels overwinnen die nog tussen jou en je doelen staan.

The Rising Leader is nu niet meer tegen te houden.


Module 4 - Rise up

Om je business steady te laten groeien heb je een mooie basis gelegd met de eerste 3 modules. Je hebt al ondervonden dat je je leiderschap in de afgelopen 2 maanden op een krachtige manier hebt ontwikkeld. Je hebt toegang gekregen tot je droom, mindset en kracht. Je beschikt nu over alle vaardigheden om je doelen en je droom te realiseren. Vanuit vrijheid.

In deze laatste module breng je alles samen. Het volgende ga je leren:

 •  Je leert jezelf blijvend te ontwikkelen en te vernieuwen als leider. Integratie, zelfreflectie en vooruitkijken staan hierin centraal.
 • Je gaat de inrichting van je bedrijf in taken herzien en herinrichten. Zodat je vanuit je kwaliteiten gaat handelen waar je de meeste impact mee en plezier mee maakt. Dit betekent dat je vanaf nu taken gaat delegeren.
 • Je gaat leren bronnen en tools in je ondernemerschap te bouwen die je als persoon, leider en ondernemer scherp houden. Dat je zelf al het geleerde blijft leren toepassen op alle onderdelen van het programma.
 • In grote lijnen heb je een plan om je droom te bereiken waar je direct mee aan de slag gaat.

Je bent nu The Rising Leader. 

Je staat voor wie je bent en wat jij de wereld te bieden hebt. 

Stap voor stap groei je in je droom.


  Na deze 8 weken...

  • Stap je uit de waan van de dag, en stap je in de driver's seat. Je gaat kunnen uitzoomen om je bedrijf vanuit een helikopterview aan te sturen.
  • Heb je minder twijfels, zorgen en stress. Deze heb je ingeruild voor daadkracht, zelfvertrouwen en plezier.
  • Heb je de tools om de winners mindset blijvend verder te ontwikkelen.
  • Je hebt grip op je valkuilen en je weet hoe je flow in je ondernemerschap brengt.
  • Ga je betere beslissingen nemen en ga je vanuit je kwaliteiten handelen. 
  • Door alle verbeteringen in je leiderschap ga je meer winst maken; in tijd, geld, energie en plezier.
  • Begeef je op een constructieve koers dat recht op je droom afgaat. Het is nu nog maar een kwestie van tijd!

  Praktische Info

  Data: 19 mei & 2, 16, 30 juni (4 bijeenkomsten)

  Tijden: 9:30 – 17:00 (inloop 9:15)

  Locatie: Meditatietuin, Amstelpark 6 in Amsterdam

  Trainer: Igua Yu

  Investering: €1.650,- excl 21% BTW (max. 8 deelnemers)
  *Prijs is inclusief luncharrangement

  30 DAGEN TEVREDENHEIDSGARANTIE: Na 30 dagen toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

  JA, ik wil me aanmelden voor The Rising Leader

  Plan direct je gratis 15 minuten Intro Call met Igua Yu

  joshua hibbert

  The Rising Leader 1-op-1 traject

  Je ondernemerschap heeft je nog niet gebracht waar je wilt zijn. Je huidige situatie en je droom voelen ver van elkaar verwijderd.

  Het is tijd om de regie te voeren en ervoor te zorgen dat je je gewenste doel gaat bereiken.

  In dit 1-op-1 traject ga je in contact komen met je droom, je winners mindset ontwikkelen, je kracht ontketenen en staan voor wie je bent. Je wordt The Rising Leader.

  Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek


  Over Igua Yu

  Hij heeft zichzelf altijd afgevraagd: 'Waarom doen mensen niet gewoon wat ze willen doen?'. 

  Hij was al vroeg getraind in het persoonlijk ontwikkelen van zichzelf. Hij besefte dat hij nog niet klaar was om hier zijn werk van te maken. Hij had het leven nog niet ervaren. 

  Hij ervaarde onder andere meerdere gradaties van burn-out, hij was genoodzaakt zijn onderneming op te geven, hij groeide op in complexe familiedynamieken, en hij leerde omgaan met grote tegenslagen. 

  Deze reis bleek een zware tocht vol levenslessen. 

  Alles maakt nu eindelijk zin. Hij brengt nu zijn ervaringen samen.

  Hij gebruikt zijn kennis opgedaan door verschillende opleidingen te volgen, zijn ervaring als ondernemer en zijn leidinggevende ervaring binnen grote organisaties om mensen te begeleiden. Igua is een sterke generalist die kennis heeft van de binnen- en buitenwereld. 

  Hij is een verbindende en ondernemende regisseur die visie, verdieping en eenheid brengt. Hij doet dit als ondernemer en als facilitator, met leiderschap en samenwerking als belangrijke aandachtspunten.

  Live in Liberty is een verwezenlijking van zijn droom. Samen met anderen werken aan een vrijere en mooiere wereld.

  ERVARINGEN

  Sien Boschma

  Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

  Ernst Moolenaar

  Arts & Lichaamswerker

  De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
  te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
  en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
  liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
  proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
  tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
  voel me dankbaar.

  Niels van den Broek

  Training & Development

  Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

  👍

  Eleonora Porcaro

  Ayurveda Practitioner & Kok

  Ik vond het erg waardevol om een gehele dag toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

  Arjan Verdonk

  Eigenaar fysiopraktijk

  Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

  Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

  Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

  Nicky van der Weijden

  Transforming Coaching & Breathwork

  In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

  Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

  Michel Kasper

  Fotograaf & Coach

  Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
  oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
  Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
  meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
  deze bij Igua.

  Arjan Hennink

  Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

  Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

  Tania Fragoso

  Fotograaf & Doula

  Twee geweldige zielen die hun purpose leven. Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

  De dag was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

  Al met al, het was een voedende dag (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.

  RECENTE ARTIKELEN

  Vrijheid en de kracht van ons denken:

  Je hebt een wens voor meer vrijheid, maar wordt nog wel eens overmeesterd door negatieve gedachtes. Waarom blijft dat gebeuren en wat kun je eraan doen?

  PRAKTISCHE TIPS OM DIEPER JOUW PURPOSE TE VOELEN

  In dit artikel beschrijven wij hoe je dieper verbindt met jouw purpose en waarom je meer impact maakt als je dit weet d.m.v. van 3 praktische tips

  In 8 minuutjes vertel ik je aan de hand van mijn persoonlijke voorbeelden hoe je met (én zonder) het leiderschapsprogramma The Liberated Man tot meer vrijheid in je leven kunt komen; het leven kunt creëren zoals jij wilt.