LEIDERSCHAPSPROGRAMMA'S

The Rising Leader - het 8 weken leiderschapsprogramma voor ondernemers

Het doel van het programma is dat je je leiderschap direct ontwikkelt, zodat je sneller, effectiever en minder stressvol je droom gaat bereiken. Dat je je inkomen volledig en goed gaat verdienen met wat je werkelijk wilt brengen. 

DAT JE OP EEN STEADY, KRACHTIGE EN HELDERE WIJZE RECHT OP JE DROOM AFGAAT.


ONDERNEMERSCHAP: de oneindige bergbeklimming

Het ondernemerschap voelt soms als een oneindige bergbeklimming. Denk je net een bergtop overwonnen te hebben, blijkt er nog een hogere bergtop achter te zitten.

Door de oneindige keuzemogelijkheden, waardoor alles mogelijk is, in de positieve en uitdagende zin, is het gemakkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien.

Iedere ondernemer heeft wel te maken gehad met tegenslagen en zich soms overweldigd te hebben gevoeld.

Wat te doen als je je met regelmaat niet helder voelt over de hoe en wat. Dat je veel twijfel en stress kent. Dat je niet meer zeker voelt over hoe nu regie te voeren. Dat je keihard werkt, terwijl je daar niet voldoende in beloond wordt en niet de impact maakt waarom je ondernemer bent geworden. 

En, het grootste obstakel is dat je niet weet hoe je bij je einddoel komt. Hoe je werkelijk dichterbij je droom komt en weer in contact komt met je plezier en motivatie.

Ben je klaar met je twijfels en onzekerheid? 

Om op zoek te gaan naar die gouden oplossing? 

Wil je meer grip op je toekomst en het resultaat? 

WIl je een volledig en goed inkomen verdienen met wat je werkelijk wilt brengen?


LEIDERSCHAP IS DE GAMECHANGER OM JE BUSINESS TE KUNNEN LATEN GROEIEN

Dankzij goed leiderschap zul je de stappen kunnen gaan maken als ondernemer die je bedrijf zullen doen groeien. Om in control te zijn. Je gaat minder tijd verliezen aan twijfels en zorgen, en je gaat meer tijd hebben om de dingen te doen die belangrijk zijn voor jou als persoon en voor je business.

JE LEIDERSCHAP HELPT JE RECHT OP JE DOEL AF TE GAAN.

Want...

Hoe zou het voor jou en je business zijn als je 20 tot 50% van je tijd minder zou verliezen aan twijfels en stress?

Wat zou er met je business gebeuren als je deze tijd in gaat zetten om je talenten te verkopen?

Wat zou er met je winst gebeuren als je niet meer tijd verliest aan doelen die je nergens brengen, maar dat je deze gericht gaat investeren op manieren wat je steeds meer winst zal opleveren (in tijd, geld, energie etc)?

Hoe zou het voor je zijn om weer in contact te komen met je droom en deze stapsgewijs te gaan bereiken?


Meer info over de 4 modules van The Rising LeaderNever underestimate the power of dreams and the influence of the human spirit. We are all the same in this notion: the potential for greatness lives wihtin each of us.
-Wilma Rudolph

Ontdek de vier modules van The Rising Leader

Module 1 - Reconnect to your Dream
Module 2 - The Winners Mindset
Module 3 - Unleash
Module 4 - Rise up

Meer info over de 4 modules van The Rising Leader

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om een gehele dag toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Twee geweldige zielen die hun purpose leven. Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

De dag was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende dag (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.

RECENTE ARTIKELEN

Vrijheid en de kracht van ons denken:

Je hebt een wens voor meer vrijheid, maar wordt nog wel eens overmeesterd door negatieve gedachtes. Waarom blijft dat gebeuren en wat kun je eraan doen?

PRAKTISCHE TIPS OM DIEPER JOUW PURPOSE TE VOELEN

In dit artikel beschrijven wij hoe je dieper verbindt met jouw purpose en waarom je meer impact maakt als je dit weet d.m.v. van 3 praktische tips

In 8 minuutjes vertel ik je aan de hand van mijn persoonlijke voorbeelden hoe je met (én zonder) het leiderschapsprogramma The Liberated Man tot meer vrijheid in je leven kunt komen; het leven kunt creëren zoals jij wilt.

Team

Igua Yu

The Rising Leader, The Liberated Man, Live Your Purpose, Systemisch Werk & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Monique van Biessum

Systemisch Werk

David Rigter

The Liberated Man