THE LIBERATED MAN PROGRAMMA

The Liberated Man programma

Het programma wordt gevormd door een gaaf team van mannen die bevlogen zijn over persoonlijk leiderschap en die veel affiniteit hebben met mannenwerk. 

Iedere module zal worden begeleid door Igua Yu in samenwerking met een andere facilitator. Voor de vier modules is er per module gekozen voor een ervaren facilitator met zijn unieke kwaliteiten.

Elke module zal je verder op weg helpen om je vrijheid te claimen. Om als Liberated Man door het leven te gaan. 

Filmpje van Igua - over The Liberated Man

Module 1 - Discover the Man you want to be
"Ontdek je limiterende overtuigingen en transformeer ze"

De eerste module gaat over het ontdekken wie je nu als man bent. Welke uitdagingen kom je tegen in dit leven? Welke overtuigingen draag je met je mee? Nog belangrijker is, wat zou je graag willen veranderen? Deze dag zal je houvast gaan geven en inzichten verschaffen om de mogelijkheden van jouw leven te gaan zien en benutten.

De start van The Liberated Man.

Trainers: Thijs Tuijt (Clubdogma) & Igua YuModule 2 - Take Ownership
"Neem eigenaarschap over wie je bent en wat je verlangt"

In de tweede module ga je leren scheiden wat van jou en wat van een ander is. Te vaak heb je je laten beïnvloeden in je gedrag en keuzes door anderen. Alleen jij bent de enige die dit kan veranderen. Het gaat over eigenaarschap nemen voor wat jij wilt in dit leven. Dit gaat over ontdekken wat je behoeftes zijn en hoe deze kenbaar te maken aan de wereld.

Trainers: Nils Elzenga (Nils ElzengaThe Embodied Masculine) & Igua YuModule 3 – Break Free
"Laat in de zweethut achter wat je niet meer dient en bevrijd jezelf"

De derde module ga je aan de slag met jouw wensen voor dit leven. Jij wilt wat en je leven is daar nog niet volledig op ingericht. Hiervoor gaan staan betekent dat er verandering op gaat treden. Er ontstaat frictie tussen jou en je omgeving, want jij bent en wilt niet meer hetzelfde…

Je omgeving zal in beweging komen of afscheid van je nemen. Deze dag gaat je helpen los te breken van wat je niet meer dient.

Trainers: Dion Nicolai & Igua YuModule 4 - Take the Lead
“Omarm discomfort, ondervind je innerlijke kracht en leef als Liberated Man”

De vierde module luidt een nieuw begin van je leven in. Je gaat regie voeren over je leven door richting te geven aan wat jij allemaal wilt. Je zal deze dag uitgedaagd worden om durven te berusten in je eigen kracht en wijsheid. Want dit heb je nodig! Ervaar deze dag de kracht van jezelf en de groei die je de afgelopen 2 maanden al gemaakt hebt.

De continue verandering in jouw leven waarin je je zal begeven, zal van je vragen om vertrouwen te hebben. Vertrouwen in jezelf, en in het leven. Het pad is begonnen…

The Liberated Man!

Trainers: Sjors Boelaars (Tara Academy) & Igua Yu


Vraag geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan

JA, ik wil The Liberated Man - start 24 september

JA, ik wil The Liberated Man - start 19 november


Over de werkwijze


Het is tijd om samen te komen

Ervaar hoe het is om jouw gevoel in een veilige container te kunnen delen met andere mannen die elkaar dragen en supporten. Je gaat inzien hoe bevrijdend het is om de herkenning te vinden in het delen van een ander. Je bent niet alleen op jouw pad. Samen ga je de verbinding met elkaar aan. Samen ga je groeien op je pad.

Gedurende het programma wordt je geconfronteerd met de angsten en overtuigingen die je vasthouden op de plek die je al kent. Tegelijkertijd krijg je handvatten aangereikt om concrete veranderingen te maken in jouw leven. Je leert op een nieuwe manier vormgeven aan je relatie met jezelf, met anderen en met je werk.

Tussen de modules in zul je samen met een paar mannen uit het programma je eigen mannencirkel gaan vormen. Live of online kom je samen om stil te staan bij je uitdagingen en de ontwikkeling die je gedurende het doorlopen van het programma doormaakt. Ook blik je vooruit om stil te staan bij het thema van de volgende module.


Methodieken

Binnen het programma maken we gebruik van diverse krachtige methodieken:

  • Inquiry Cirkel – Binnen een groepssetting individueel zelfonderzoek doen waar je gespiegeld zal worden om tot nader inzicht te komen en proceswerk te doen. Juist krachtig om dit in groepsverband te doen.
  • Systemisch Werk – Met systemische oefeningen zal je direct tot de kern van je dynamieken komen. Je krijgt de kans om gelijk verandering te brengen in je uitdagingen.
  • Overige tools – Diverse meditatievormen, transactionele analyse, positieve psychologie, authentic relating/circling, zweethut, zelf-expressie, bodywork

Benieuwd naar een impressie van The Liberated Man?

Praktische info

Data traject 1: 24/9, 8/10, 12/11 & 3/12

Data traject 2: 19/11, 10/12, 14/1 & 11/2

Locaties: Rumah Yoga & De Meditatietuin in Amsterdam & Eco Zweethut in Den Ilp

Trainers: Thijs Tuijt, Nils Elzenga, Dion Nicolai & Igua Yu

Prijs: €950,-

Vraag geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan

JA, ik wil The Liberated Man - start 24 september

JA, ik wil The Liberated Man - start 19 november


The Liberated Man 1-op-1 traject

De man die je nu leeft, is niet wie je wilt zijn.

Het is tijd voor je om de man te zijn die je werkelijk bent.

Kom in contact met die werkelijke man in je en bevrijd jezelf van je angsten en belemmerende overtuigingen.

In dit 1-op-1 traject ga je jezelf bevrijden, en je leven leiden als The Liberated Man.

Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek

Over de oprichter Igua Yu

Igua gebruikt zijn kennis opgedaan door verschillende opleidingen te volgen, zijn ervaring als ondernemer en zijn leidinggevende ervaring binnen grote organisaties om mensen te begeleiden. Igua is een sterke generalist die kennis heeft van de binnen- en buitenwereld. 

In de jaren heeft hij zich opgeleid tot coach, counselor & therapeut. Daarnaast is hij ook opgeleid in het ambacht van trainen, verandermanagement en familieopstellingen. In zijn begeleiding past hij veelal een aantal effectieve tools toe waar hij groot fan van is, namelijk: Inquiry, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Positieve Psychologie, Mindfulness & Transactionele Analyse.

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om mij uitgebreid toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

Live Your Purpose was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende tijd (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.

RECENTE ARTIKELEN

ondernemend de podcast

In deze podcast vertelt hij over de grote uitdagingen die hij heeft meegemaakt en de wijze lessen die hij daaruit heeft geleerd. Hij legt je uit hoe je jezelf kunt ontwikkelen en leiderschap kunt toepassen. Hoe je je doel kunt bereiken en welke fouten je kunt maken.

leiderschap

Je wilt meer met plezier, passie en purpose ondernemen, maar wordt nog onderbroken door afleidingen en verplichtingen. Hoe vind je de juiste focus?

vrijheid

Je hebt een diep verlangen je meer vrij te voelen. Maar wat moet je doen om daar te komen?

Team

Igua Yu

Creator of Your Life, The Liberated Man, Live Your Purpose, Systemisch Werk & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Monique van Biessum

Systemisch Werk

David Rigter

The Liberated Man