SYSTEMISCH WERK

Flow in je liefdesrelatie

Loop je in je relaties continu tegen dezelfde dynamieken aan? Gevoelens van afhankelijkheid of krijg je juist snel een benauwd gevoel? Kun je jezelf zijn naast de ander en je behoeften aangeven? Hoe komt het nu dat ik in dezelfde liefdessituaties terecht lijkt te komen?

Wil je meer flow in hoe jij je binnen de liefde beweegt? Als je meer inzicht wilt krijgen in hoe jij je in relaties beweegt en vrijer wilt worden om jezelf te kunnen zijn in een relatie, dan is deze workshop voor jou.


OVER DE WORKSHOP

Deze workshop gaat over jou in een relatie. Om mee te doen hoef je op dit moment geen relatie te hebben. Het gaat namelijk om jou. Hoe beweeg jij je in een relatie? Kun je bij jezelf blijven in contact met een ander? Of verlies je jezelf? In onze liefdesrelaties nemen we altijd een stuk mee van ons eigen familiesysteem. Onze ouders waren het eerste voorbeeld van een relatie. Onbewust nemen we daar dingen van mee; the good, the bad and the ugly. In deze workshop kijken we met elkaar naar jouw positie binnen een (bestaande) relatie of relaties en de patronen die je beletten om een vrije liefdevolle relatie te hebben.

Deze workshop is toegankelijk voor met of zonder partner. Of met een goede vriend. Als koppel zal de uitwisseling juist met andere deelnemers zijn, waarbij het mooi kan zijn om juist wel toeschouwer te mogen zijn van elkaars proces en patronen. Een aangelegenheid dus om samen verder in de liefde te groeien en de inzichten en observaties met elkaar te mogen delen.

Deze workshop wordt begeleid door Kim Lanjouw & Igua Yu.

JA, ik wil me opgeven voor Flow in je liefdesrelatie

'Verander wat je kunt veranderen, accepteer wat je niet kunt veranderen, en heb de wijsheid het verschil te zien'

-Franciscus van Assisi

      PROGRAMMA

  • Verleden - Je krijgt inzicht in de relatie tussen jouw ouders en hoe dat jouw beeld van liefde en relatie heeft gevormd door middel van een kleine opstelling.
  • Belemmerende patronen - In dit onderdeel verkennen we wat er achter de terugkerende patronen zit.
  • Afhankelijkheid/ onafhankelijkheid, kleiner/ groter, slachtoffer/dader.
  • Behoeften & verlangens - We gaan met een mooie oefening verkennen wat je behoeften zijn in een relatie. Hoe spannend is het om ze uit te spreken? En wat levert het je op als je het wel zou doen?
  • Toekomst - Hoe voelt het om datgene te hebben waarnaar je verlangt? En wat is de eerste stap daarnaar toe?

PRAKTISCHE INFO

Datum: 11 februari 2023 

Tijden: 11:00 – 17:00 (inloop (10:45)

Locatie: A Meditatietuin

Adres: Amstelpark 6, Amsterdam (gratis parkeren)

Investering: €125,- (max. 16 deelnemers)

Inclusief gezonde, vegetarische lunch

JA, ik wil me opgeven voor Flow in je liefdesrelatie

Vraag een gratis Intro Call aan en ontdek je mogelijkheden

Ben je benieuwd om meer te weten over onze diensten? 

Wil je weten of wij iets voor jouw persoonlijke groei kunnen betekenen? 

We vertellen je er graag meer over.

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om een gehele dag toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Twee geweldige zielen die hun purpose leven. Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

De dag was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende dag (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.