SYSTEMISCH WERK

Inzicht in mijn leiderschap op werk

Loop je in of op je werk continu tegen dezelfde dynamieken aan? Laat je over je grenzen gaan of zeggen mensen dat over jou? Loop je vaak de zogenaamde ‘gaten dicht’ en vreet dat energie? Of kom je in pogingen jezelf te beschermen juist regelmatig ‘overpowerend’ en dominant over? Interessant om dan eens uit te zoeken hoe jij vorm geeft aan jouw persoonlijk leiderschap in en op je werk. In de interactie en samenwerking met je collega’s en leidinggevenden, maar ook in relatie tot de producten of diensten die worden geleverd en de relatie met klanten en alle andere zogenaamde ‘stakeholders’. Welke waarden zijn hierin van belang voor je en waarom? En wat betekenen de onderwerpen (on)zekerheid, het boeken van resultaten, (non)commitment en macht(eloosheid) in dit verband voor jou?

Wil jij, door met een systemische bril te kijken, meer inzicht krijgen in het hoe en waarom van de manier jij je je beweegt in je werk? Lijkt het je waardevol om hiermee een voedingsbodem te creëren voor verdere groei of ontwikkeling? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!


OVER DE WORKSHOP

Deze workshop gaat over jou in of op je werk

Als mens maak je deel uit van verschillende systemen; de families en sociale groepen waar je privé toe behoort, maar ook de organisaties, afdelingen, teams en collega’s waar je je als professional mee verbindt. Al deze systemen willen in evenwicht zijn. Waarbij iedereen die -en álles wat- daartoe behoort ook écht ingesloten wordt, op de ‘juiste plek’ staat en processen van ‘geven en nemen’ zich in balans voltrekken. Helaas is dit vaak niet het geval en reden waarom jij niet volledig in je kracht kunt gaan staan. Omdat je veel energie verliest aan tegen de stroom inzwemmen. Dat jouw beschikbare potentieel hierdoor ook niet wordt benut, werkt vervolgens weer door op alle andere systemen waar je deel van uitmaakt.

Voor deelname aan deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met systemisch werk. Dit is omdat de systemische wijsheid al in je zit. In een compacte groep en veilige setting werken we samen aan bewustwording hierop. Daarmee een startpunt creërend om deze wijsheid op je eigen situatie toe te leren passen. Dit kan ‘werk’ veel makkelijker voor je maken. Want als je herkent op welke laag de oorsprong van disfunctionele patronen ligt, is ook helder waar bedding voor ontwikkeling ligt!


Deze workshop wordt begeleid door Monique van Biessum & Igua Yu.

JA, ik wil groeien in mijn Leiderschap

'Verander wat je kunt veranderen, accepteer wat je niet kunt veranderen, en heb de wijsheid het verschil te zien'

-Franciscus van Assisi

The Rising Leader 1-day retreat

Datum: Zaterdag 22 april

Tijden: 13:15 – 18:00 (inloop (13:00)

Locatie: Rumah Yoga, Distelweg 74C in Amsterdam (parkeren is €1,40 p/uur)

Trainer: Igua Yu

Investering: €69,- excl 21% BTW (max. 18 deelnemers)

JA, ik wil The Rising Leader 1-day retreat

Vraag een gratis Intro Call aan

Vraag een gratis Intro Call aan en ontdek je mogelijkheden

Ben je benieuwd om meer te weten over onze diensten? 

Wil je weten of wij iets voor jouw persoonlijke groei kunnen betekenen? 

We vertellen je er graag meer over.

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om een gehele dag toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Twee geweldige zielen die hun purpose leven. Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

De dag was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende dag (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.