Empowered Evolution

Empowered Evolution - drie maanden leiderschap programma

Je bevindt je midden in een transitie of je bent klaar om deze aan te gaan. Het gaat om een spannende verandering rondom je werk (of onderneming) waar je meer zekerheid los gaat laten. 

Je wilt impact maken met waar jij in gelooft en je wilt meer van je authentieke zelf laten zien.

Als je kiest om te doen waar jij in gelooft, moet je je diepste angsten en overtuigingen overwinnen. Dit geeft je onzekerheid en kan je ontmoedigen. Het gevoel dat je niet snel genoeg vooruitkomt en in rondjes blijft lopen.

Dit drie maanden durende leiderschap programma leert je hoe je je gewenste verandering duurzaam en effectief in je leven doorvoert. Je krijgt support en tools die ervoor zorgen dat je de vrijheid en kracht voelt om recht op je doel af te blijven gaan.

In een kleine groep word je begeleid en uitgedaagd je volledige zelf te ontdekken en te leven. De groep zal je stimuleren, je spiegelen en je inspireren.

Je bent klaar voor een empowerd evolution.


Wat gaan we doen?

 • Krachtige oefeningen - Dankzij krachtige tools zoals Voice Dialogue, systemisch werk en diverse coaching tools ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inquiry – Je leert objectief zelfonderzoek te doen. Je leert ook hoe je objectief feedback kunt geven aan anderen. Op die manier krijg je inzicht in jezelf en je groeiproces.
 • Impactvolle groepscoaching – Je krijgt individuele begeleiding op een eigen persoonlijk vraagstuk met behulp van een krachtig format. Dit levert je direct handvatten op om effectief je weg te bewandelen naar je gestelde doelen. Door aanwezig te zijn bij de coaching van een ander leer je jezelf en je uitdagingen beter kennen en word je vooral geïnspireerd.Aan het einde van Empowered Evolution:

 • Heb je stappen gemaakt om je je angsten en overtuigingen te overwinnen. Je hebt geleerd naar je hart te luisteren en niet naar je angst.
 • Heb je meer inzicht in je werkelijke potentieel en hoe je dit kunt benutten om e je purpose te leven.
 • Heb je je leiderschap ontwikkeld. Je voelt meer veerkracht, zelfvertrouwen en daadkracht.
 • Heb je verschillende technieken geleerd die je in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 • Heb je al stappen gezet richting de verandering die je wilt. Je voelt een gegroeid vertrouwen in je pad.Don’t be afraid to fail big, to dream big, but remember dreams without goals are just dreams and they ultimately fuel disappointment. So have dreams, but have goals. Life goals, yearly goals, monthly goals, daily goals.
-Denzel Washington

Dagprogramma

 • 13:00 Check-in
 • 13: 20 Introductie dag
 • 13:30 Oefening met groep/koppels/individueel (o.a. systemsich werk, voice dialogue, inquiry, coaching tools)
 • 14:45 Korte pauze
 • 15:00 Impactvolle groepscoaching
 • 17:15 Check-out
 • 17:30 Afsluiting

Praktische Info

Data: 23 september, 7 oktober, 4 november, 25 november & 2 december (5 middagen)
Tijden
: 13:00 – 17:30 (inloop 12:45)
Locatie
: Rumah Yoga, Distelweg 74C in Amsterdam
Facilitator
: Igua Yu
Investering
: €1.250,- | min. 4 en max. 6 deelnemers |
5 middagen + 45 minuten 1-op-1 integratie call (na afloop)
Ja, ik wil me aanmelden voor Empowered Evolution

Plan hier je vrijblijvend adviesgesprek

Tijdelijk gratis e-book '14 sleutels om te leven vanuit zelfvertrouwen'

Ontdek in dit e-book van Igua Yu hoe je kunt leven vanuit zelfvertrouwen.

Een serie krachtige tips die je laten zien hoe je je relaties en je werk kunt veranderen vanuit daadkracht en verbondenheid.

Benieuwd?

JA, ik wil dit e-book ontvangen

Over Igua Yu

Ik ben getraind als coach, counselor & lichaamsgerichte therapeut. Mijn achtergrond is verandermanagement, HRM en familieopstellingen. In mijn begeleiding werk ik graag met de volgende effectieve tools: Essencework, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie, Co-Dependency & Transactionele Analyse.

Ik beschouw mezelf als een veelzijdige expert met begrip van zowel de innerlijke als de externe wereld. Mijn kracht ligt in het vertalen van persoonlijke vraagstukken naar praktische toepassingen, en vice versa. Daarom is mijn begeleiding sterk gericht op belichaming van inzichten en uiting van gevoel.

ERVARINGEN

Niels van den Broek

Training & Development Specialist

Ik ging naar Igua in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand.

Arjan Verdonk

Eigenaar Fysiopraktijk

De begeleiding van Igua heeft tot concrete resultaten in mijn ondernemerschap geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

In het 1:1 traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Sandor Baetens

Programma Manager & Adviseur

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.

Team

Igua Yu

Life & Leadership Coaching & The Liberated Man

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Sjors Boelaars

The Liberated Man