Empowered Evolution

Empowered Evolution - drie maanden leiderschap programma

Je bevindt je midden in een transitie of je bent klaar om deze aan te gaan. Het gaat om een spannende verandering rondom je werk (of onderneming) waar je meer zekerheid los gaat laten. 

Je wilt impact maken met waar jij in gelooft en je wilt meer van je authentieke zelf laten zien.

Als je kiest om te doen waar jij in gelooft, moet je je diepste angsten en overtuigingen overwinnen. Dit geeft je onzekerheid en kan je ontmoedigen. Het gevoel dat je niet snel genoeg vooruitkomt en in rondjes blijft lopen.

Dit drie maanden durende leiderschap programma leert je hoe je je gewenste verandering duurzaam en effectief in je leven doorvoert. Je krijgt support en tools die ervoor zorgen dat je de vrijheid en kracht voelt om recht op je doel af te blijven gaan.

In een kleine groep word je begeleid en uitgedaagd je volledige zelf te ontdekken en te leven. De groep zal je stimuleren, je spiegelen en je inspireren.

Je bent klaar voor een empowerd evolution.


Wat gaan we doen?

 • Krachtige oefeningen - Dankzij krachtige tools zoals Voice Dialogue, systemisch werk en diverse coaching tools ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inquiry – Je leert objectief zelfonderzoek te doen. Je leert ook hoe je objectief feedback kunt geven aan anderen. Op die manier krijg je inzicht in jezelf en je groeiproces.
 • Impactvolle groepscoaching – Je krijgt individuele begeleiding op een eigen persoonlijk vraagstuk met behulp van een krachtig format. Dit levert je direct handvatten op om effectief je weg te bewandelen naar je gestelde doelen. Door aanwezig te zijn bij de coaching van een ander leer je jezelf en je uitdagingen beter kennen en word je vooral geïnspireerd.Aan het einde van Empowered Evolution:

 • Heb je stappen gemaakt om je je angsten en overtuigingen te overwinnen. Je hebt geleerd naar je hart te luisteren en niet naar je angst.
 • Heb je meer inzicht in je werkelijke potentieel en hoe je dit kunt benutten om e je purpose te leven.
 • Heb je je leiderschap ontwikkeld. Je voelt meer veerkracht, zelfvertrouwen en daadkracht.
 • Heb je verschillende technieken geleerd die je in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 • Heb je al stappen gezet richting de verandering die je wilt. Je voelt een gegroeid vertrouwen in je pad.Don’t be afraid to fail big, to dream big, but remember dreams without goals are just dreams and they ultimately fuel disappointment. So have dreams, but have goals. Life goals, yearly goals, monthly goals, daily goals.
-Denzel Washington

Dagprogramma

 • 13:00 Check-in
 • 13: 20 Introductie dag
 • 13:30 Oefening met groep/koppels/individueel (o.a. systemsich werk, voice dialogue, inquiry, coaching tools)
 • 14:45 Korte pauze
 • 15:00 Impactvolle groepscoaching
 • 17:15 Check-out
 • 17:30 Afsluiting

Praktische Info

Data: 23 september, 7 oktober, 4 november, 25 november & 2 december (5 middagen)
Tijden
: 13:00 – 17:30 (inloop 12:45)
Locatie
: Rumah Yoga, Distelweg 74C in Amsterdam
Facilitator
: Igua Yu
Investering
: €1.250,- | min. 4 en max. 6 deelnemers |
5 middagen + 45 minuten 1-op-1 integratie call (na afloop)
Ja, ik wil me aanmelden voor Empowered Evolution

Plan hier je vrijblijvend adviesgesprek

Tijdelijk gratis e-book '14 sleutels om te leven vanuit zelfvertrouwen'

Ontdek in dit e-book van Igua Yu hoe je kunt leven vanuit zelfvertrouwen.

Een serie krachtige tips die je laten zien hoe je je relaties en je werk kunt veranderen vanuit daadkracht en verbondenheid.

Benieuwd?

JA, ik wil dit e-book ontvangen

Over Igua Yu

Ik heb mijn kennis opgedaan in verschillende opleidingen, mijn ervaring als long time ondernemer en mijn ervaring als leidinggevende binnen grote organisaties, om mensen te begeleiden naar hun unieke potentieel en te leven vanuit het hart. Ik beschouw mezelf als een sterke generalist die extensieve kennis heeft van de binnen- en buitenwereld. 

Als begeleider ben ik opgeleid tot coach, counselor & lichaamsgerichte therapeut. Ook heb ik een achtergrond in verander- management en familieopstellingen. In mijn begeleiding pas ik een aantal effectieve tools toe, namelijk: Essencework, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Mindfulness & Transactionele Analyse.

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

Igua is een liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om mij uitgebreid toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid. 

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. In mijn chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom en zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

Live Your Purpose was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad). Het hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Sandor Baetens

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua speelde hierin een belangrijke rol. Hij is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.

Team

Igua Yu

Empowered Evolution, The Liberated Man, Live Your Purpose & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Kim Lanjouw

Familieopstellingen

Monique van Biessum

Familieopstellingen

Sjors Boelaars

The Liberated Man & Heroes Journey