Persoonlijke Coaching

Vind je het lastig om de helderheid te vinden nu je middenin je proces zit? Blijf je maar rondlopen met dezelfde uitdagingen en twijfels? Verlang je naar een leven van purpose, energie en geluk?

Wanneer je je voortdurend niet helder voelt en je je misschien ook overweldigd voelt, heb je soms gewoon een perspectief van buitenaf nodig.

Persoonlijke coaching geeft je deskundige ondersteuning en tools om je doelen te bereiken. Het zorgt ervoor dat je niet onnodig blijft rondlopen met dezelfde twijfels en uitdagingen, maar dat je gesteund wordt om je obstakels te overwinnen.

Iemand die je begeleidt om het overzicht weer te krijgen en die je verbindt met je belangrijkste drijfveren. 

Volg je hart en kies het leven dat je echt wilt. Je verdient het.

✅  Bevrijd jezelf van je angsten
✅  Leer leven vanuit je ware potentie & intuïtie
✅ Doorbreek oude patronen; krijg weer energie en zin
✅  Leer je zelfvertrouwen en daadkracht te vergroten
✅  Ontvang krachtige tools en inzichten die je in de praktijk toepast
✅  Verkrijg effectief grip op je purpose en geluk


Maak kennis en start je reis!

Het is belangrijk om in een coachingstraject een match te voelen tussen jou en de coach.

In deze eerste 30 minuten leren jij en Igua elkaar kennen. Zo kun je zijn onderlegde kennis en onvoorwaardelijke space ervaren. Je kunt dan ontdekken of jullie resoneren en mogelijk al een richting van het traject onderzoeken.

Een traject is drie of zes maanden.

Boek je kennismakingsgesprek met Igua

Tools & Kennis

In de persoonlijke coaching wordt er gebruik gemaakt van:

  • Diverse coaching, counseling & therapeutische tools
  • Kennis en werkvormen uit onder andere de Positieve psychologie, ACT, Voice Dialogue en Emotioneel lichaamsgerichte therapie
  • Systemisch werk / familieopstellingen
Tijdelijk gratis e-book '14 sleutels om te leven vanuit zelfvertrouwen'

Ontdek in dit e-book van Igua Yu hoe je kunt leven vanuit zelfvertrouwen.

Een serie krachtige tips die je laten zien hoe je je relaties en je werk kunt veranderen vanuit daadkracht en verbondenheid.

Benieuwd?

JA, ik wil dit e-book ontvangen

Plan nu je vrijblijvend adviesgesprek

Neem de stap naar meer vrijheid!

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

Igua is een liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om mij uitgebreid toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid. 

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. In mijn chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom en zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

Live Your Purpose was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad). Het hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Sandor Baetens

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua speelde hierin een belangrijke rol. Hij is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.