LIVE YOUR PURPOSE

Live Your Purpose retreat in Zeeland

“Don't ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come alive.”

-Howard Thurman

Je bent hier voor een reden. Je hebt iets bij te dragen aan deze wereld; JOUW PURPOSE. 

TO LIVE YOUR PURPOSE IS TO FEEL ALIVE!

Alleen is voor velen de werkelijkheid helaas anders... De meeste mensen besteden veel van hun tijd in hun werk waar ze geen energie van krijgen. Het werk waar ze niet iedere ochtend met een glimlach voor wakker worden.

Je hebt zoveel potentieel in je aanwezig, dan je nu werkelijk leeft. Jouw potentieel heeft een eigen purpose in dit leven waar je nu geen verbinding mee hebt, is pijnlijk. Het werkt verdovend waar maar één middel voor is: afleiding. We zoeken afleiding in eten, in social media, in tv kijken en leuke dingen doen.

Maar hoe zit het met je purpose?


Je purpose bewandelen
Het pad van je purpose te durven bewandelen is voor de meesten gewoonweg heel spannend. Het is onzeker. Je weet niet wat je kan verwachten. Of je je vaste lasten nog wel gaat kunnen betalen. En wat als het mislukt?

Je purpose bewandelen is een kwetsbaar proces waarin je jezelf aan de wereld gaat laten zien. 

Met geen zekerheid..... De enige zekerheid die je zal hebben is dat je inderdaad verbinding gaat maken met je purpose. Dat je purpose in handbereik gaat komen. 

Hoe zou je leven er uit zien als je je purpose zou leven?


Neem de beslissing om...

  • Te verbinden met jouw unieke kwaliteiten en levensmissie; de reden waarom jij hier bent.
  • Uit de rol van toeschouwer te stappen en jezelf vrij te breken. Om eigenaarschap te nemen over jouw leven.
  • Dieper connectie te maken met je purpose vanuit zelfvertrouwen, kracht en vertrouwen. Je te laten vervullen van van energie, inspiratie en daadkracht. To feel ALIVE!
  • Je barrières te leren overkomen zodat jij op een effectieve manier je purpose blijft leven.
  • Helderheid te verkrijgen over je volgende concrete stappen voor het realiseren van jouw purpose. Na de retraite deze stappen om te zetten in acties!
  • Om te verbinden met gelijkgestemden die zich op hetzelfde pad beginnen. Om samen plezier te maken.
  • Jezelf een weekend van rust, bezinning, verbinding en inspiratie cadeau te doen op een waanzinnig mooie locatie! Omdat je dit jezelf gunt en omdat het klaar is voor een volgende stap in jouw leven.

Benieuwd naar een impressie?

You are lot meant to leave this planet with your gifts still inside of you.
You are supposed to share them.


Een dag uit het programma

10:00 Check-In
10:30 Oefening 'Connecting to my purpose'
11:30 PSYCHEDELIC BREATH - 'Verbind met je Purpose'
13:00 Gezonde vegetarische lunch
14:30 Oefening - 'How to Live Your Purpose'
15:30 korte pauze
16:00 Systemisch Werk - 'Bevrijden van je limiterende overtuigingen'
17:00 Sharing Circle
18:30 Heerlijke vegaterische diner
20:00 Open avondprogramma met ruimte om te connecten en te zingen rond het vuur

Praktische info

Datum: 29 september t/m 1 oktober

Tijden: 29/9 - Inloop 16:00 uur | Opening 17:00 uur | Diner: 18:30 & 1/10 Afsluiting 16:00

Locatie: Finca Vrij in Zeeland | Kapelleweg 29a, 4322 NG Scharendijke (klik voor impressie)

Facillitators: Aileen Kennedy (www.aileenkennedy.nl & @aileenkennedy.innersource) & Igua Yu

Workshop is in het Engels | Max 16 deelnemers (6 early-bird tickets voor de vroege beslissers!)

JA, ik wil me opgeven voor Live Your Purpose

Vraag geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan

Live Your Purpose 1-op-1 traject

Je werk bied je geen voldoening meer en het kost je steeds meer energie om dit vol te houden.

Het is tijd voor verandering en dat weet je. Én, je vindt het super spannend om uit je comfort-zone te stappen, maar je voelt diep van binnen 1 ding: je wilt je purpose leven. Je wilt impact maken met je kwaliteiten en een bijdrage leveren wat voldoening schept.

In dit 1-op-1 traject ga je dieper in contact komen met je purpose, zal je leren omgaan met de uitdagingen en angsten, ga je in je kracht staan en ga je de eerste stappen ondernemen om je purpose te leven...

Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek

Over de oprichter Igua Yu

Igua gebruikt zijn kennis opgedaan door verschillende opleidingen te volgen, zijn ervaring als ondernemer en zijn leidinggevende ervaring binnen grote organisaties om mensen te begeleiden. Igua is een sterke generalist die kennis heeft van de binnen- en buitenwereld. 

In de jaren heeft hij zich opgeleid tot coach, counselor & therapeut. Daarnaast is hij ook opgeleid in het ambacht van trainen, verandermanagement en familieopstellingen. In zijn begeleiding past hij veelal een aantal effectieve tools toe waar hij groot fan van is, namelijk: Inquiry, Voice Dialogue, Systemisch Werk, ACT, Positieve Psychologie, Mindfulness & Transactionele Analyse.

Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek je mogelijkheden

Ben je benieuwd om meer te weten over onze diensten? 

Wil je weten of wij iets voor jouw persoonlijke groei kunnen betekenen? 

We vertellen je er graag meer over.

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om mij uitgebreid toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

Live Your Purpose was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende tijd (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.

RECENTE ARTIKELEN

ondernemend de podcast

In deze podcast vertelt hij over de grote uitdagingen die hij heeft meegemaakt en de wijze lessen die hij daaruit heeft geleerd. Hij legt je uit hoe je jezelf kunt ontwikkelen en leiderschap kunt toepassen. Hoe je je doel kunt bereiken en welke fouten je kunt maken.

leiderschap

Je wilt meer met plezier, passie en purpose ondernemen, maar wordt nog onderbroken door afleidingen en verplichtingen. Hoe vind je de juiste focus?

vrijheid

Je hebt een diep verlangen je meer vrij te voelen. Maar wat moet je doen om daar te komen?

Team

Igua Yu

Creator of Your Life, The Liberated Man, Live Your Purpose, Systemisch Werk & Coaching

Thijs Tuijt

The Liberated Man

Aileen Kennedy

Live Your Purpose

Dion Nicolai

The Liberated Man

Nils Elzenga

The Liberated Man

Monique van Biessum

Systemisch Werk

David Rigter

The Liberated Man