COACHING

1-op-1 Leadership Coaching

Je voelt dat je klaar bent om meer uit je leven te halen. 

Je wilt verandering brengen in je huidige situatie waarin je voelt dat je vastgelopen bent. Je voelt je nog gevangen in een leven waar je niet volledig gelukkig en vrij bent.

Dat je je vastklampt aan je angsten en overtuigingen die je leven in stand houden zoals het is. Je bent je niet bewust van de stappen die je moet ondernemen om van je huidige situatie naar je gewenste situatie te komen.

Je wilt in vrijheid een leven leiden voorbij je angsten en belemmerende overtuigingen.

1-op-1 Leadership Coaching trajecten bieden je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en je leiderschap te ontwikkelen. Een traject duurt 3 of 6 maanden. Stap voor stap wordt er maatwerk geleverd op basis van je persoonlijke situatie.

De coaching gaat je ondersteunen om regie te voeren over je leven. In jouw tempo en op basis van jouw behoeftes ga je aan de slag met je coachdoel.

Je gaat alle tools en begeleiding ontvangen om je obstakels te overwinnen en je gaat weer in contact komen met wat je graag zou willen bereiken.


Ben je klaar om de regie te voeren?


Zie hieronder de 1-op-1 trajecten op basis van de leiderschapsprogramma's van Live in Liberty. Naast deze bestaande 1-op-1 trajecten, kan je ook je eigen vraagstuk inbrengen.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek

The Liberated Man 1-op-1 traject

De man die je nu leeft, is niet wie je wilt zijn.

Het is tijd voor je om de man te zijn die je werkelijk bent.

Kom in contact met die werkelijke man in je en bevrijd jezelf van je angsten en belemmerende overtuigingen.

In dit 1-op-1 traject ga je jezelf bevrijden, en je leven leiden als The Liberated Man.

Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek

The Rising Leader 1-op-1 traject

Je ondernemerschap heeft je nog niet gebracht waar je wilt zijn. Je huidige situatie en je droom voelen ver van elkaar verwijderd.

Het is tijd om de regie te voeren en ervoor te zorgen dat je je gewenste doel gaat bereiken.

In dit 1-op-1 traject ga je in contact komen met je droom, je winners mindset ontwikkelen, je kracht ontketenen en staan voor wie je bent. Je wordt The Rising Leader.

Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek


Live Your Purpose 1-op-1 traject

Je werk bied je geen voldoening meer en het kost je steeds meer energie om dit vol te houden.

Het is tijd voor verandering en dat weet je. Én, je vindt het super spannend om uit je comfort-zone te stappen, maar je voelt diep van binnen 1 ding: je wilt je purpose leven. Je wilt impact maken met je kwaliteiten en een bijdrage leveren wat voldoening schept.

In dit 1-op-1 traject ga je dieper in contact komen met je purpose, zal je leren omgaan met de uitdagingen en angsten, ga je in je kracht staan en ga je de eerste stappen ondernemen om je purpose te leven...

Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek

ERVARINGEN

Sien Boschma

Live Your Purpose is een unieke reis. Het is een duik in het onbekende en de realisatie dat je meer capabel bent dat je denkt. Mijn vertrouwen en intuïtie om mijn purpose te leven, het te voelen, is enorm gegroeid. Het is aan het openen om het te gaan laten flowen. Als je klaar bent om een dive in je leven te maken en te voelen wat je kracht is, je life purpose is, ga dan op deze reis met hen.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

De training met Igua is voor mij een dag in de maand om op een diepere manier stil
te staan bij uitdagingen in mijn leven. Om dat als man met andere mannen te doen
en daarin kwetsbaar te mogen zijn voelt bevrijdend en leerzaam. Igua is een
liefdevolle man die met veel aandacht en een kritische maar ook zachte blik het
proces begeleid en de ruimte laat voor ieders expressie. De dagen voelden voor mij
tot nu toe integer, leerzaam en oprecht met ook de nodige humor en speelsheid. Ik
voel me dankbaar.

Niels van den Broek

Training & Development

Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd

👍

Eleonora Porcaro

Ayurveda Practitioner & Kok

Ik vond het erg waardevol om een gehele dag toe te wijden aan het voelen van mijzelf binnen de container, structuur en begeleiding wat door Aileen & Igua gefaciliteerd werd. Ik voel me gevoed, geïnspireerd, en ik kijk met een gevoel van een geaarde focus naar het pad voor me. Ik vond het geweldig hoe jullie echt de ruimte en tijd boden aan iedereen om zichzelf te openen. Ook leverden jullie een bijdrage met jullie vragen en sharings.

Arjan Verdonk

Eigenaar fysiopraktijk

Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking.

Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Nicky van der Weijden

Transforming Coaching & Breathwork

In het traject met Igua zijn we op een fijne, persoonlijke manier de diepte ingegaan. Igua is heel erg to-the-point, duidelijk en helder, dat vond ik fijn. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Waar ik mijzelf soms kan laten meestromen in chaos wist Igua mij elke keer goed terug te brengen naar mijn centrum en de juiste vragen te stellen waardoor ik meer ‘stil’ kon staan en contact kon maken met andere, meer diepere delen van mijzelf.

Igua heeft een heel fijne aanwezigheid waarin ik mij veilig voelde. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem. Ook het betrekken van de familie erbij is een enorm toegevoegde waarde geweest.

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen.
Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en
meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als
deze bij Igua.

Arjan Hennink

Begeleider van mensen met verstandelijke beperking

Igua heet je warm welkom in zijn eigen woonkamer. De setting zorgt voor een veilige omgeving. Ik voel me dan ook gelijk ‘thuis’! Tijdens de dag wordt er door Igua naar je geluisterd en daagt hij/ nodigt hij je uit om naar je eigen gevoel te keren.

Tania Fragoso

Fotograaf & Doula

Twee geweldige zielen die hun purpose leven. Aileen & Igua begeleiden een groep vreemden in het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en in het vinden van hun purpose. Ze deden ons veilig en kwetsbaar voelen en gidsten ons in het vinden van onze eigen inzichten. 

De dag was vol met onthullingen, gelach en uitdagingen (ijsbad), maar de manier hoe alles gestructureerd werd, hielp ons om alles met zelfvertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Al met al, het was een voedende dag (in elke zin) en één die ik sterk aanbeveel.

RECENTE ARTIKELEN

Vrijheid en de kracht van ons denken:

Je hebt een wens voor meer vrijheid, maar wordt nog wel eens overmeesterd door negatieve gedachtes. Waarom blijft dat gebeuren en wat kun je eraan doen?

PRAKTISCHE TIPS OM DIEPER JOUW PURPOSE TE VOELEN

In dit artikel beschrijven wij hoe je dieper verbindt met jouw purpose en waarom je meer impact maakt als je dit weet d.m.v. van 3 praktische tips

In 8 minuutjes vertel ik je aan de hand van mijn persoonlijke voorbeelden hoe je met (én zonder) het leiderschapsprogramma The Liberated Man tot meer vrijheid in je leven kunt komen; het leven kunt creëren zoals jij wilt.