Aanbod

Ontwikkel jezelf en haal meer uit je leven

Investering

Light traject - 995 euro

 • 3 maanden
 • 6 coaching sessies
 • 1 integratie call

Deep Dive traject - 1.795 euro

 • 6 maanden
 • 12 coaching sessies
 • 1 integratie call


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Waarom bij Live in Liberty?

 • Transformerende Inzichten: Verkrijg diepgaande inzichten in jouw eigen kracht en passie. Ontdek wie je werkelijk bent en wat je kunt bereiken.

 • De Steun van Samen: Verbind met gelijkgestemden die ook op een reis van persoonlijke groei zijn. Deel en leer van elkaar en vind een ondersteunend netwerk dat je inspireert en motiveert.

 • Praktische Bevrijdende Tools: Leer krachtige tools om los te breken van beperkende overtuigingen en stap in jouw persoonlijke kracht. Geef jezelf de macht om het leven te creëren dat je wenst.

 • Holistische Benadering: Onze programma's integreren hoofd, hart en ziel en erkennen het belang van geïntegreerde persoonlijke groei op alle vlakken van het leven voor zingeving en geluk.

 • Integer & deskundig: De trainers zijn allemaal coaches die een rijke ervaring met anderen en zichzelf hebben op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Daarbij is integriteit één van de belangrijkste waardes in hun stijl van begeleiding.ERVARINGEN

Niels van den Broek

Training & Development Specialist

Ik ging naar Igua in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd!

Michel Kasper

Fotograaf & Coach

Hij nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij
oprechte, invoelende support deze te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand.

Arjan Verdonk

Eigenaar Fysiopraktijk

De begeleiding van Igua heeft tot concrete resultaten in mijn ondernemerschap geleid.

Igua is top en heeft naar mijn mening alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.

Ernst Moolenaar

Arts & Lichaamswerker

In het 1:1 traject met Igua heb ik hem ervaren als to-the-point en helder. Tegelijkertijd invoelend en rustig. Het heeft mij meer helderheid op mijn pad gebracht en breder inzicht in mijn patronen, gedrag en familiesysteem.

Sandor Baetens

Programma Manager & Adviseur

The Liberated Man gaf me veel spiegels en inzichten, maar vooral ook dat ik nu voel dat ik mag vertrouwen op mijn eigen wijsheid en kracht. En dat vertaalt zich bij mij in veel meer daadkracht. Igua is als begeleider scherp en hij daagt je uit. Zijn oprechte betrokkenheid zorgt voor een veilige bedding die maakt dat je die uitdaging ook echt aan gaat.